Народний депутат закликав голосувати за Лазорка*

Народний депутат закликав голосувати за Лазорка*
Народний депутат України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», керівник виборчого штабу ОО «Батьківщина» у Львівській області Степан Кубів (на фото) закликав лучан голосувати на довиборах до обласної ради за Олександра Лазорка.

Про це йдеться у зверненні Стапана Кубіва до лучан, поширеному у четвер, 14 лютого.

Степан Кубів пише:

«Дорогі лучани! 17 лютого перед вами знову стоїть непростий вибір – за кого віддати свій голос на проміжних виборах до Волинської обласної ради, що відбудуться по Луцькому округу №37.

Як народний депутат України від об’єднаної опозиції «Батьківщина», прошу Вас підтримати Олександра Лазорка.

Олександра Лазорка знаю давно. Ми тісно співпрацювали, коли я був керівником великої фінансової установи, а він – успішним та ефективним менеджером спочатку Надвірнянського, а згодом Дрогобицького нафтопереробних заводів.

Він – висококласний фахівець у своїй галузі: не було жодного випадку, коли б він не виконав своїх зобов’язань, кого-небудь підвів. Олександр Іванович сповідує християнські, демократичні цінності. Він патріот, державотворець, уміє внести реальні зміни у процеси самоврядування, визначити пріоритети, що показав під час роботи депутата обласної ради.

Олександр Лазорко – молодий, перспективний. Він здатен впливати на державотворення, відстоювати свою думку. Для нього людина – найвища цінність. Тому він багато допомагає людям, підтримує спорт, започатковує проекти, які розвивають територію, де він живе.

Олександр Лазорко – послідовний у своїх діях, щирий, відкритий до людей. Вважаю, що як депутат Волинської обласної ради, він багато зробить для Луцька та області. І вже добився того, щоб нафтопровід Одеса-Броди проліг через територію Волині.

Дорогі лучани! Якщо Ви – за демократичні, конструктивні зміни у Вашому місті та у державі, якщо Ви бажаєте жити в україномовній, квітучій державі - голосуйте 17 лютого за Олександра Лазорка.

Олександр Лазорко – єдиний достойний кандидат від опозиції!

Степан КУБІВ, народний депутат України Верховної Ради 7 скликання від об’єднаної опозиції «Батьківщина», керівник виборчого штабу ОО «Батьківщина» у Львівській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію