На волинському кордоні у першу чергу пропускатимуть футбольних фанатів

На волинському кордоні у першу чергу пропускатимуть футбольних фанатів
У зв'язку з проведенням жіночого та чоловічого фіналів Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві, волинські прикордонники проводять необхідні заходи та навчання.

Про це повідомили у прес-службі Луцького прикорднного загону.

З метою належної організації та здійснення пропуску через державний кордон організаторів, спортивних команд, уболівальників і гостей фінальних матчів, забезпечення ритмічності пропускних операцій у пунктах пропуску через державний кордон, створення комфортних умов перетинання державного кордону Луцьким прикордонним загоном проводяться всі необхідні заходи з підготовки до цього персоналу та пунктів пропуску.

Прикордонний контроль вболівальників фінального матчу буде здійснюватися на пріоритетній основі. Під час пропускних операцій будуть проводитися усі необхідні заходи для забезпечення безпеки пропуску осіб, зменшення часу на проходження прикордонних формальностей.

У разі значного збільшення пасажиропотоку з метою недопущення накопичення черг, своєчасного реагування на їх виникнення наразі організовано чітку взаємодію з контрольними службами в пунктах пропуску з питань ритмічного пропуску осіб та транспортних засобів, а також з підрозділами Національної поліції щодо забезпечення публічної безпеки та дотримання правил дорожнього руху перед пунктами пропуску.

Що стосується правил перетинання державного кордону іноземними
громадянами, то жодних змін в порядку їх пропуску не відбуватиметься, тобто діятимуть всі чинні правила та вимоги.

Мова йдеться про наявність у іноземних громадян дійсних документів на право перетину державного кордону України, наявність документально підтвердженої мети перебування в Україні (квитки на матч, документи про бронювання номерів в готелях, хостелах тощо).

У випадку, якщо іноземний громадянин належить до країни віднесеної до переліку країн міграційного ризику, йому необхідно бути готовим пройти біометричний контроль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинському кордоні у першу чергу пропускатимуть футбольних фанатів
16 травень, 2018, 13:27