Луцька депутатка обурилася заявами посадовця про «мам з візочками»

Луцька депутатка обурилася заявами посадовця про «мам з візочками»
Луцька депутатка Анна Мовяк обурилася заявою начальника управління транспорту і зв'язку Віктора Кукішева про те, що водії мають право не зупинятися біля мам з візочками.

«Це моя реакція на коментар керівника управління транспорту щодо скарги члена виконкому на те, що водії не зупиняються мамам з дитячими візочками», - написала Анна Мовяк на своїй сторінці у Facebook.

Депутат пише, що не уявляє, як, маючи дитину до року, складати дитячий візок і одночасно тримати дитину.

«Це очевидна дискримінація!!!» - обурюється Анна Мовяк.

«У ПРАВИЛАХ надання послуг пасажирського автомобільного транспорту у п.6 чітко вказано, що транспорт, який використовується для перевезення пасажирів повинен бути обладнаний місцями для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Так от: вагітні жінки та люди з дитячими візочками відносяться до маломобільних груп населення», - підкреслює обраниця луцької громади.

«Особисто мене обурили такі заяви посадовця, тому маю намір піднімати питання про компетентність керівника управління та чи відповідає займаній посаді», — пише депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей Кукішев геть з розуму з'іхав ,як так не брати мам з дітьми і хто тільки призначає таких дебілів ,а ще в Європу ідемо .Далеко зайдемо з такими начальниками .
Відповісти
Це нагадує відповідь французької королеви Марії-Антуанетти голодним селянам Франції: "Якщо в них немає хліба,нехай їдять тістечка": фраза, яка стала символом відірваності монархів від проблем народу. Це ж треба тримати в апараті ради такого штопаного андона!!! Ганьба!!! Це пляма на усе місто. Романюк його вишвирнув би за 5 хвилин, як вишвирнув пяного Давидова.

Відповісти
Ці слова ще раз показують які у Луцькраді чиновники неадекватні і далекі
Відповісти
А маточки з віночком як мають добиратися? Чи може Кукішев буде їм оплачувати таксі? Ну або як варіант на своєму авто буде возити до поліклініки чи куди потрібно?
Відповісти
Розпитайте мамочку, як вона Вас возила!
А в маршрутку з сучасною коляскою зайти можна лише, коли нема пасажирів, а є вільна задня площадка.
Відповісти
Останні новини
Луцька депутатка обурилася заявами посадовця про «мам з візочками»
16 травень, 2018, 14:07