У день виборів луцькі тролейбуси ходитимуть з 6-ої ранку

У день виборів луцькі тролейбуси ходитимуть з 6-ої ранку
17 лютого луцькі тролейбуси у зв'язку з проміжними виборами до обласної ради у виборчому окрузі № 37, ходитимуть з самого ранку.

Для того, щоб члени виборчих комісій могли вчасно добратися на свої дільниці, управлінню транспорту та зв’язку міської ради та директору Луцького підприємства електротранспорту Івану Грицанчуку доручили забезпечити роботу міського пасажирського транспорту з 06:00, повідомили у мерії.

Комунальне підприємство «Луцьксвітло» 16-17 лютого має забезпечити цілодобове освітлення пішохідних доріжок та під’їзних шляхів до приміщень установ та організацій, де розміщені виборчі дільниці, а департамент ЖКГ – їх прибирання та розчищення від снігу і льоду.

Також у ці дні цілодобово чергуватимуть групи оперативного реагування комунальних служб, які у випадку непередбачуваної ситуації чи аварії зможуть виїхати на місце та ліквідувати її наслідки.

З метою вирішення в межах чинного законодавства питань матеріально-технічного забезпечення діяльності виборчих комісій та реалізації громадянами виборчого права чергуватимуть й відповідальні працівники виконавчих органів міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, нове таксі "КОЗАЧОК" власником якого є син мера ЛУЦЬКА, а директор_паравоз вірмен -паразит не зможуть забезпечити перевіз громадян за міський бюджет? ДАЇ уже працює за вказівкою мера,проводить "ЧИСТКУ" серед таксистів - конкурентів сімі мера. Таксисти платять по 250,00 ДАЇшникам за "СПОКІЙ" І нікому не потрібні тіі вибори....
Відповісти
Останні новини
У день виборів луцькі тролейбуси ходитимуть з 6-ої ранку
14 лютий, 2013, 15:05