Свято єднає: працівники луцького магазину вбралися у вишиванки. ФОТО

Свято єднає: працівники луцького магазину вбралися у вишиванки. ФОТО
Українська вишиванка — унікальне явище культури, аналогів якому не існує у світі. Вже тисячі років вишиванка виконує роль рукотворного оберега і є символом етнічної належності до українського народу.

Дванадцять років тому студенти із Чернівців започаткували традицію приходити на заняття у вишиванках. Згодом ця традиція поширилась усіма регіонами України — набула національного статусу.

Вже декілька років поспіль День вишиванки відзначають у всьому світі як символ солідарності всіх українців. Третій четвер травня кожного року — це всесвітній день єднання українців та шанувальників унікального мистецтва з глибокою історією.

Відзначення дня вишиванки стало традицією для великих українських компаній, які представлені у різних регіонах країни. Серед них і працівники національної мережі магазинів-дискаунтерів «АТБ», що працюють у Луцьку та на Волині.

«Усе розмаїття української культури та безліч регіональних особливостей — це обличчя самої мережі «АТБ», яка єднає та представляє всю Україну. Наших торговельних закладів по всій країні — 944, а це понад 35 тисяч співробітників у 22 областях країни.

Відзначення Дня вишиванки — це вже і наша власна традиція. Вона допомагає величезному колективу проявити свою унікальність, бути ближче до локальних громад та краще розуміти споживачів. А це понад три мільйони покупців щодня по всій країні», — розповіла Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-маркет».

Як не існує двох однакових вишиванок ручної роботи, так само кожний український регіон по-своєму унікальний. Неповторними є стиль і спосіб вишивання прадавніх символів-оберегів — вони відображають особливість та історію кожного краю.

Останнім часом магазини мережі «АТБ» все частіше відкриваються у західних та південних регіонах України.

На мапі «АТБ» з’явились такі міста, як Сокаль, Яворів, Борислав, Новояворівськ, Калуш, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Білгород-Дністровський, Немирів, Винники та багато інших. Робота мережі базується на найвищих європейських стандартах якості та обслуговування.

Шанобливе ставлення та підтримка місцевої ідентичності — вагома складова діяльності національної мережі «АТБ».

Окрім підтримки регіональних і місцевих громадських та культурних заходів, «АТБ» орієнтується на співпрацю з місцевими виробниками та постачальниками. Мешканці Луцька мають змогу придбати у мережі товари відомих місцевих виробників. Це допомагає мережі «АТБ» скоротити транспортні та рекламні витрати, а для покупців вигідніше — мережа завжди пропонує товари за цінами, що на 10–15% нижчі від середньоринкових.

Із понад 3 500 товарних позицій на полицях магазинів значна частина продукції — місцевого походження. У найближчих планах мережі магазинів «АТБ» також впровадження унікальних товарних маркувань, які будуть відображати специфіку Волинської області, де вироблена продукція.

«Регіональна ідентичність — це те, що робить нас унікальними, але водночас і об'єднує.

Тому мережа «АТБ» — а вона представлена у всіх регіонах країни, кожен з яких по-своєму особливий — сприятиме обміну та знайомству з культурною спадщиною Волині. Про неї матимуть змогу щоденно дізнаватися понад 3 мільйони наших покупців.

У новому маркуванні для товарів ми будемо показувати та підкреслювати індивідуальні особливості кожного регіону», — розповіла Румянцева Ірина Станіславівна, директор з торгівлі Західного регіону ТОВ «АТБ-Маркет».

Обираючи найбільшу національну мережу магазинів «АТБ», кожен покупець робить внесок у добробут власного регіону.

Андрій Кононов


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Свято єднає: працівники луцького магазину вбралися у вишиванки. ФОТО
17 травень, 2018, 16:50