Зірка КВН – на чаті ВолиньPost

Зірка КВН – на чаті ВолиньPost
Актор, сценарист, телеведучий, хедлайнер команди КВН «ЧП» (Мінськ) Євген Сморигін (на фото)у суботу, 16 лютого візьме участь у чат-конференції інтернет-видання ВолиньPost.

Початок чату - о 13:00.

Євген Сморигін приїде до Луцька, аби взяти участь молодіжних інтерактивних слуханнях на тему: «Традиційна сім’я в сучасному світі: фактори ризику», а також у турнірі команд КВН «Кубок Любарта».

Молодіжні інтерактивні слухання, організовані Волинським православним братством тверезості ім. Іоанна Кронштадтського у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочнуться у п’ятницю, 15 лютого 2013 року, о 13:30 у приміщенні центральної бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

А традиційний турнір команд КВН «Кубок Любарта» відбудеться у Луцьку у суботу, 16 лютого у Палаці учнівської молоді міста Луцька. Початок – о 18:00.

Довідка

Євген Сморигін відомий із часів гри в команді КВН «ЧП Минск».

Актор, автор і ведучий багатьох програм.

Був співведучим гумористичної програми «Доктор Икс», музично-розважальної програми «Великолепная пятерка», одним з авторів фестивалю «Новая волна» у Юрмалі та ін.

Зараз співпрацює з українським телеканалом СТБ. Разом зі своїм партнером з КВН Дмитром Танковичем він входив до креативної групи шоу «Україна має талант», яка допомагала учасникам півфіналу й фіналу створювати свої номери.

Також був співведучим ток-шоу «Другий шанс», присвяченого подіям «Україна має талант!-2».

Із травня 2010 року разом з Дмитром Танковичем – ведучий гумористичної програми «Смішні люди».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чат, цікаво, КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.