Микола Яручик та «Свідомі» підписали меморандум про співпрацю. ФОТО

Микола Яручик та «Свідомі» підписали меморандум про співпрацю. ФОТО
Громадянський Рух "СВІДОМІ" та депутат Луцької міської ради Микола Яручик підписали меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту «ЗА зручний транспорт для лучан!».

Подія відбулася у четвер, 17 травня, - пише Конкурент.

Співзасновник ГР «СВІДОМІ» Тарас Шкітер зазначив, що Микола Яручик – це один з найдосвідченіших та найпрофесійніших обранців громади у Луцькраді, з яким вони успішно ведуть конструктивний діалог.

«Він вміє та готовий працювати на благо нашого міста. Микола Олександрович завжди конструктивно працює із засновник ГР «СВІДОМІ» Андрієм Покровським у міській раді. Ми знайшли точки дотику та можливість працювати разом у важливому напрямі: громадський транспорт. Це завжди актуально, оскільки стосується кожного лучанина. Переконаний, що зможемо досягнути успіху», – сказав Тарас Шкітер.

Микола Яручик підкреслив, що давно спостерігає за діяльністю ГР «СВІДОМІ» і бачить, що їхня робота приносить позитивні результати для мешканців Луцька.

«У мене є доступ до багатьох посадовців, у вас – безліч напрацювань щодо різноманітних соціальних проектів, таких, як «Округи без депутатів». Я вважаю, що об'єднавшись, ми зможемо продемонструвати кращі результати, ніж працюючи самостійно. Та й взагалі, така дружба ніколи не завадить. Аби вона була присутня в сесійній залі Луцької міської ради, то місто працювало би краще.

Я вірю, що в Луцька багато перспектив і разом ми пробуватимемо втілювати їх у реальність», – зауважив Яручик.

Перша спільна ініціатива ГР «СВІДОМІ» та депутата стосуватиметься громадського транспорту. Її мета: налагодити конструктивну співпрацю Луцької міської ради, міських перевізників та громадськості для забезпечення якісної роботи громадського транспорту міста та покращення транспортної інфраструктури.

Узгодивши перші кроки та обмінявшись думками, Тарас Шкітер та Миколи Яручик підписали відповідний меморандум, по суті давши старт проекту «ЗА зручний транспорт для лучан!».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Микола Яручик та «Свідомі» підписали меморандум про співпрацю. ФОТО
17 травень, 2018, 16:30