На Дніпропетровщині розкопали речі загиблих в Іловайському котлі атовців

На Дніпропетровщині розкопали речі загиблих в Іловайському котлі атовців
Біля селища Таромське Дніпропетровської області волонтери розкопали 36 мішків особистих речей бійців, які загинули, виходячи з Іловайського котла в 2014 році.

Про це пише Обозреватель.

"Чим я займаюся в річницю створення "Кривбасу". А я займаюся викопуванням речових доказів, разом з командою "Евакуація 200 ". Викопуємо форму, берці, ремені, кобури, мішки з моргу, з бірками. Речі Іловайських хлопців", - написав на своїй сторінці в Facebook депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник.

"Всі 36 мішків на одне з сільських господарств завіз у 2014 році тодішній глава Таромського відділення міліції (підсушити трохи). І забув забрати, відморозився, на дзвінки власників господарства не реагував. Люди знайшли мене і попросили зробити по-людськи, бо ці речі потрібно не закопати, а поховати. Подзвонив 102, сиджу, чекаю СОГ. Хотів зробити стрім. Вибачте, не можу, руки трясуться ", - зазначив він.

Також депутата заявив, що відомості про це внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею службова недбалість.

"Як же це перевіряли?! Знайшли навіть радіостанцію", - опублікував він ще один пост кілька годин по тому.

Нагадаємо, що російські військові почали розстрілювати українських військових, які виходили 28 серпня 2014 року через Іловайськ, незважаючи на запевнення про надання "зеленого коридору".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Дніпропетровщині розкопали речі загиблих в Іловайському котлі атовців
17 травень, 2018, 16:23