Соцмережа з інструментами для бізнесу: у Луцьку презентували «єСвоє»

Соцмережа з інструментами для бізнесу: у Луцьку презентували «єСвоє»
У Луцьку презентували нову національну соцмережу «єСвоє», яка, окрім розваг та спілкування, пропонує користувачам повноцінні інструменти для розвитку бізнесу.

Офіційне відкриття та презентація сайту відбулася 17 травня.

Керівник юридичного департаменту ТОВ «єСвоє. Агенція» Сергій Мовшук зауважив, що презентація проекту припала на День інформаційних технологій. Ідея створення соцмережі виникла рік тому, коли в Україні заборонили сайти країни-агресора «ВКонтакте» та «Одноклассники».

До розробки «єСвоє» долучилися люди із різних куточків країни, а тестували її 30 тисяч користувачів. Тож сьогодні сайт перейшов із бета-версії - офіційно запустили ядро соцмережі. Сайт зібрав все, заради чого користувачі сидять в інтернеті - можливість купувати квитки на поїздки чи події, можливість купівлі-продажу товарів і спілкування тощо.

«Рівно годину тому, перед тим, як зустрілися, запустили офіційно ядро соцмережі», - зауважила співзасновниця соціальної мережі «єСвоє» Олександра Струмчинська. За її словами, у команді докладають максимум зусиль, аби продукт був корисним для користувачів. Наразі вже можна застосовувати функції комунікації. особливістю соцмережі є те, що в своєму складі вона матиме чимало корисних додатків.

«Ми її називаємо соцмережею без обмежень – все, що є в інтернеті, все буде в цій соцмережі», - наголосила Струмчинська. Тож дівчина додала, що «єСвоє» стане ще й бізнесовою платформою.

«Саме сьогодні і в нашій країні найпотрібніше дати людям можливість заробляти легко, дати можливість мати певні бізнес-інтереси», - додав засновник соцмережі Віталій Оленійчук. Він запропонував уявити, як було би зручно, якби звична соцмережа була поєднана із банком – це дало б змогу проводити операції, навіть не виходячи зі свого акаунту. Тож у «єСвоє» придумали сервіс «єГаманець» - він дасть змогу легко розраховуватися навіть із телефону, замовляючи товари чи послуги, та його зручно поповнювати. У гаманці можна буде тримати будь-яку валюту – йдеться навіть про власну криптовалюту мережі «єТокен». Вона також дасть змогу накопичувати та зберігати ресурси. Криптовалюта, за словами Оленійчука, розроблена на основі технології блок-чейн. Завдяки гаманцю користувачі дуже просто можуть переказувати гроші, купувати товари і послуги чи обмінювати криптовалюту.

Має соцмережа й інші фішки. Директорка «єСвоє. Агенція» Вікторія Стебловська зауважила, що ще однією перевагою буде легальна музика – частина її буде безкоштовно, а на, наприклад, новинки, можна буде оформити підписку.

«Підписку можна буде придбати, переглянувши всього-на-всього кілька рекламних роликів, які підбиратимуть під вас», - повідомила дівчина. Цікаво, що можна буде подарувати трек іншому користувачеві.

«Перші півроку після відкриття музика буде безкоштовною», - підсумувала Стебловська і додала, що над вдосконаленням сервісу постійно працюватимуть.

У мережі можна буде навіть придбати квитки на концерти чи івенти через сервіс «єКвитки» Для цього не треба буде виходити з акаунту соцмережі, з можливістю бачити, хто з друзів вже придбав квиток на певну подію.

«Звичайно, цей функціонал матиме можливість приховати цю інформацію, якщо людина не хоче висвітлювати, що піде на цю подію», - зауважила співзасновниця соцмережі.

Сервіс «єТовари» дасть змогу продавати та купувати і для приватних осіб, і створювати майданчики для магазинів. Принцип роботи схожий на e-Bay - щоб продати товар, досить буде створити пост із фото, описом та ціною. Оплатити ж покупку можна буде лише з гаманця мережі.

У соцмережі буде й новація – можливість створення дитячої сторінки. Розробники пропонують батькам можливість атктивізувати та вести сторінку дитини, натомість вони блокуватимуть посилання на заборонені сайти. Також батьки зможуть отримувати інформацію про людей, які «просяться» в друзі до дитини.

«Найосновніше, можливо це прозвучить дещо фантастично - це залучення в продукті програми штучного інтелекту», - сказав Мовшук. Таким чином, можна буде «запропонувати» ходи для дітей – намалювати картину чи вирішити загадку, лише після чого програма продовжуватиме працювати. Можна буде запрограмувати роботу соцмережі на певний час, після якого гаджет вимикатиметься.

«Ми працюємо над цією технологією і будемо її впроваджувати», - зауважив Мовшук.

У планах авторів - також створення сервісу «єРезюме» з можливістю інтеграції в сайти пошуку роботи, сервіс для онлайн навчання, створення сервісу «єАвто» та мобільних додатків.

Оленійчук зауважив що з ядра соцмережі можна буде створювати, наприклад, власні торгові сторінки. Він закликав лучан реєструватися та підтримувати зворотній зв'язок, адже мережа хоче розвиватися. Тож «єСвоє» презентуватиму й в низці інших міст, а партнерами мережі стали популярні гурти «Без обмежень» і «Дзідзьо».

Розробники зауважують, що подбали також про питання безпеки – сервери розташовані в одній з європейських країн. Окрім того, усі наддержави мають власні соцмережі, томуавтори соцмережі зауважують, що таким чином теж можна буде "просувати" україну в світі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"усі наддержави мають власні соцмережі, томуавтори соцмережі зауважують, що таким чином теж можна буде "просувати" україну в світі"
дякую - посміхнуло :)
Відповісти
Останні новини
Соцмережа з інструментами для бізнесу: у Луцьку презентували «єСвоє»
17 травень, 2018, 21:45