«Журналісти VS Редактори»: турнір у луцькому виші

«Журналісти VS Редактори»: турнір у луцькому виші
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відгомонів інтелектуальний турнір «Журналісти VS Редактори».

Захід відбувся на факультеті філології та журналістики вже вп’яте, - повідомляє Район. Луцьк.

Ще перед початком турніру було помітно, як учасники хвилювалися, проте настроювалися позитивно на гру, аби отримати безліч задоволення.

Розпочали інтелектуальну гру з представлення. Отож, під час конкурсу між собою боролися журналісти-«Скриншоти» та видавці-«Едиторіум».

Змагалися студенти в чотирьох конкурсах. Спочатку капітани знайомили присутніх зі своєю командою. Потім демонстрували те, як вміло підготували домашнє завдання та опонували суперникам. Після цього капітани показували, хто з них розумніший, і насамкінець, команди взяли участь у бліц-опитуванні. Тобто учасники разом зі своїми лідерами відповідали на запитання, що стосувалися їхнього фаху. Одним словом, доводили всім, що вони найкращі.

А оцінювали їхні таланти, вміння та креативність супержурі – викладачі факультету доценти Наталія Благовірна, Наталія Шульська, Андрій Моклиця та магістрантка спеціальності «Журналістика» (до речі, у свій час також учасниця турніру) Тетяна Полюхович.

Опісля чотирьох зіграних конкурсів журі визначило переможців. Отож, довгоочікуваний момент настав: голова журі Наталія Благовірна зауважила, що команди змагалися запекло, судді навіть у певні моменти боялися за їхню цілісність.

«Отже, «Скриншоти» набрали 93 бали, а «Едиторіум» – 95. З невеликим відривом перемогли видавці», – резюмувала Наталія Благовірна.

Як тільки оголосили результат, в аудиторії зірвався шквал криків та емоцій. Команда та вболівальники раділи таким підсумкам та позували для фото.

Капітан команди видавців Марія Смик поділилася своїми враженнями про гру.

«Усі дуже хвилювалися, особливо в ніч перед виступом, проте, коли настав час виступати, ми згуртувалися, заспокоїлися, відчули командний дух і точно вірили, що все буде добре. В нас, безперечно, були гідні суперники, але вони ж все-таки наші друзі. І я, як капітан, пишаюся своєю командою. Ми відчували дуже великий адреналін», – з усмішкою на обличчі розповіла Марія Смик.

Проте журналісти не розчарувалися. Одна з учасниць «Скриншотів» Антоніна Андрійчук запевнила, що емоції під час конкурсу зашкалювали.

«Я не хвилювалась, але як і мої одногрупники, звісно, хотіла, щоб наша команда виграла. Вважаю, що по креативу, практичному підходу до завдань – виграли ми, інша команда виграла через кращу підготовку. Але мені сподобалось те, на скільки ми в групі один одного підтримували, імпровізували й відстоювали власні погляди. Переможців не судять, тому вітаю видавців і дякую за гарну можливість подивитись на сильні й слабкі сторони один одного», – додала на завершення студентка-журналістка Антоніна Андрійчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Журналісти VS Редактори»: турнір у луцькому виші
17 травень, 2018, 21:19
MORANDI у луцькому «Промені»*
17 травень, 2018, 20:43