Маша Єфросиніна розповіла, чому хоче зустрітися з лучанами без камер і преси

Маша Єфросиніна розповіла, чому хоче зустрітися з лучанами без камер і преси
Популярна телеведуча, громадський діяч, блогер і мама двох діток Маша Єфросиніна влаштовує у Луцьку майстер-клас для жінок "Ти у себе одна", який відбудеться у РЦ "Промінь" 18 травня.

Утім, вимога Маші Єфросиніної - відсутність у залі відеокамер та преси. Чому так, вона розповіла в інтерв'ю для Інформаційного агентства ВолиньPost.

Відповідаючи на запитання про те, чи потрапляють на її майстер-класи чоловіки, Маша Єфросиніна відповіла, що останнім часом таке трапляється все частіше.

"Я не можу сказати, що мені комфортно, коли чоловіки сидять в залі, тому що ця інформація дійсно про мене, про моє життя, про мої, скажімо так, жіночі помилки, які я допускала щодо свого здоров’я, тіла, свідомості. Я просто розумію, що жінкам це ближче і те, що відбувається потім в блоці «питання-відповіді» кожного разу мене в цьому переконує. Чоловікам, по-перше, дещо ніяково, коли жінка стоїть перед ними і розповідає про свої проблеми, про те, як вона сиділа на дієтах або виробляла з собою такі речі, про які я не можу зараз Вам в інтерв’ю сказати, бо це буде не зовсім естетично і етично", - сказала вона.

Тож, за її словами, з цієї причини вона забороняє знімати майстер-класи на відео. Окрім того, на зустрічі з Єфросиніною не запрошують пресу.

"Я розумію, що лише жінка, яка купила квиток, яка принесла себе в вихідний день в цю залу, залишила чоловіка з дітьми, чи дітей з бабусею, подругою, чи ще з кимось, вона дійсно хоче це почути. А якщо приходить чоловік, це означає, що хтось його привів. Останнього разу в Ужгороді я запитала, може когось силою привели? Думала, що це зайде як жарт, але все ж одна людина піднялась і хто б Ви думали це був – це був чоловік! Його привела дружина. Та жарти жартами, але коли я бачу чоловіків у залі, я завжди до них звертаюсь, питаю, чи їм комфортно, що саме вони тут роблять? І у мене була історія, здається, в Запоріжжі, коли піднявся в залі такий красивий, солідний, виразний чоловік з бородою і сказав, що прийшов з дружиною, з якою прожив 18 років, і вона хоче від нього піти. Уявляєте собі, на всю залу сказав, у мікрофон! Каже, я знаю, що Ви працюєте з жінками, що Ви багато чим ділитесь, тому попросив свою дружину зі мною прийти, можливо, вона щось таке від Вас почує, що змінить її рішення, і вона не буде зі мною розлучатись. Ця історія дійсно справила на мене враження, тому що те, наскільки йому некомфортно було там сидіти і говорити все це, його анітрохи не хвилювало, бо він прийшов туди, аби зберегти їхні стосунки", - розповіла також з приводу цього Маша Єфросиніна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Маша Єфросиніна розповіла, чому хоче зустрітися з лучанами без камер і преси
18 травень, 2018, 13:11