Українцям показали нові дорожні знаки. ФОТО

Українцям показали нові дорожні знаки. ФОТО
15 квітня 2013 в силу вступить нова редакція Правил дорожнього руху: серед інших змін в них присутня і велика кількість нових дорожніх знаків.

Примітно, що одним із нових знаків, які з'являться на дорогах, буде "знак, що попереджає про удосконалене покриття", пише ТСН.

На виготовлення та встановлення нових дорожніх знаків Державтоінспекції будуть потрібні час і фінансування, пише видання.

У найближчий час ДАІ також запровадить зміни в екзаменаційні програми МРЕВ, де будуть враховані і нові дорожні знаки, і всі інші поправки, що ввійшли в нову редакцію правил дорожнього руху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дорога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди-куди вступить, прошу пана? Набере чинності! Редакція відзначилась і грамотії-замовники знаків "правильно" - а хто б сумнівався (!!!) - транслітерували англійською слово "Борисоглібська". Невже ж ми кажемо "Борисоґлібська"? Вже краще зразу "Баарісааґлєпская".
Відповісти
Ти вже зовсім зглузду зїхав! То не для москалів, а для іноземців!!! А де ти бачив чи чув в англійській чи німецькій мові наш звук "г"? В них немає такого звуку! В них є "ґ"! Якщо какий вумний, то напиши англійською так як ти кажеш!
Відповісти
тратять гроші на знаки ,краще б поремонтували дороги !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
що було то і є, нічого нового крім знаку кінець дороги з удосконалиним покриттям.Просто сидять "повише" тай давайте щось зробим аби гроші кудись подіти ,ні, аби дорого зробити то вони на якісь непотрібні знаки- трохи малюночки поміняли ....дибіли
Відповісти
засунули би собі ті нові знаки в одне заднє місце там вони потрібніші
Відповісти
Останні новини
Українцям показали нові дорожні знаки. ФОТО
15 лютий, 2013, 08:25