Шоу «Холостяк»: яке враження на батьків Рождена Анусі справила лучанка

Шоу «Холостяк»: яке враження на батьків Рождена Анусі справила лучанка
Під час чергового випуску шоу «Холостяк» Рожден Анусі познайомив учасниць, зокрема лучанку Іванну, зі своїми батьками.

Про це повідомляє Без табу.

Одинадцятий випуск шоу «Холостяк» 8 сезону вийшов 18 травня на телеканалі СТБ. Головний герой романтичного проекту українського телебачення артист, композитор і саунд-продюсер Рожден Анусі намагається знайти свою любов на проекті, а дівчата намагаються перевершити суперниць і стати єдиною. Восьмий сезон романтичного реаліті наближається до фіналу. На одинадцятому тижні залишилося тільки три учасниці, зокрема Іванна з Луцька.

Дівчатам належало пройти ще одне важливе непросте випробування – знайомство з сім'єю Рождена Анусі. Він познайомив дівчат зі своїми батьками.

Батьки Рождена живуть в Одесі. Вони прожили разом 25 років. На знайомство з дівчатами приїхала сестра холостяка, яка живе за кордоном. Мама Народжена дуже творча людина, а батько - наставник.

Першою в Одесу приїхала Іванна. Вона подарувала Рождену золотий горішок з символічним побажанням всередині. Рожден показав дівчині пам’ятні місця в його рідному місті - місце, де він склав свій хіт «Знаєш», студію, де він працював. Розповів, як він жив раніше.



А також він познайомив дівчину з Олексієм, з яким вони колись разом створили групу і читали реп. Рожден і два його друга з групи набили однакові татуювання з назвою їх гурту. Іванна розпитувала Олексія, яким був в дитинстві холостяк.

Іванна розговорилася і була дуже милою.



Мама Рождена здалася Іванні дуже стильною і милою жінкою, тато - мовчазним, а сестра - дуже суворою. Дівчина була готова до питань. Іванна з першого погляду здалася мамі дуже миловидної дівчиною. У момент паузи, Іванна почала таку ж мову, як і холостяк у неї в гостях.

Спочатку дівчина подякувала батькам Рождена за те, що вони виховали такого гарного сина, а потім за те, що вони погодилися з нею познайомитися.



Іванна сильно хвилювалася. Коли дівчина розповідала про свої дитячі мрії, вона сказала, що мріяла стати співачкою, мріяла стати юристом. Дівчина працює перекладачем польської мови, її невпевненість не сподобалися холостяку і його сім'ї.

«Ти готова до дітей?», - задала пряме запитання мама 29-річного холостяка Лоліта. Крім каверзних питань, Лоліта підійшла до спілкування з потенційною невісткою по-жіночому хитро: вона підготувала психологічний тест для того, щоб зрозуміти, що за людина Іванна.

У відносинах з Іванною холостяку завжди не вистачало відкритості дівчини.

Іванна спробувала змінитися заради симпатичного їй чоловіка і стала набагато щирішою. Іванна здалася рідним холостяка розважливою, розумною, миловидної дівчиною, хоч і трохи закритою, але щирою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шоу, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як вже набридла ця вискочка зі своїм анусом!
Відповісти
Ім"я Рожден не варто перекладати як "народжена".
Відповісти
Останні новини
Шоу «Холостяк»: яке враження на батьків Рождена Анусі справила лучанка
18 травень, 2018, 23:09