Прийде новий головуючий, кілька доган дасть і будете звільнені, – депутат до Сиротинської

Прийде новий головуючий, кілька доган дасть і будете звільнені, –  депутат до Сиротинської
Останні зміни до регламенту Луцької міської ради дозволили представникам муніципальної варти офіційно бути присутніми у сесійній залі. Керівник департаменту Юлія Сиротинська пояснила, що це лише формальність, адже таке право в муніципалів було завжди.

Це стало відомо під час прямого ефіру ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», що відбувся 18 травня, - пише Конкурент.

Щодо цього між Юлією Сиротинською і депутатом Луцькради Павлом Данильчуком виникла суперечка.

«Є поняття формату юридичних колізій. У нас таких речей є тисячі. Наприклад, коли норма законодавства регулює тільки частину сфери на державному рівні, проте орган місцевого самоврядування має відповідну локаційну норму.

І ми це прекрасно розуміємо. У нас є положення не тільки наше, а взагалі з моменту створення департаменту, де є вказана функція щодо охорони громадського порядку, тобто вона була апріорі. Регламент приймався пізніше, ніж наше положення. Є поняття незвороту – це вже юридичні терміни. Це була автоматична правка, щоб такі, як Павло, не мали приводу смикати і підкушувати або говорити це голосно на камери, роблячи собі дешевий піар», – пояснила головна муніципалка.

Натомість депутат Луцької міської ради Павло Данильчук запевнив, що «піар – улюблене слово пані Сиротинської».

«Усе, що стосується, коли ми вас критикували, чи ще якісь виносили проекти рішення, у вас завжди звучало: «Це піар Данильчука, Народного Контролю». А це робота депутатів"», – заявив він.

«А кого ви не критикували? Чи є хоч одна структура, яку ви не критикували? Ви заробляєте політичні дивіденди», – відповіла на це Сиротинська.

«Ви є посадовою особою. Перебуваючи під час виконання своїх обов'язків, ви не маєте права давати якісь судження. Я апелював до головуючого. Прийде новий головуючий, кілька доган вам дасть і будете звільнені», – висловився Данильчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пашка, ти дивись щоб в тебе критикувало не зламалось, бо як прийдуть люди, які тебе не вибирали, як дадуть пару доган по шиї, то будеш на колінах стояти і вибачення просити за свою брудне, недолуге, хамське депутатство.
Відповісти
Останні новини
Прийде новий головуючий, кілька доган дасть і будете звільнені, – депутат до Сиротинської
19 травень, 2018, 14:38