Шацьк: через «підприємливих» мешканців дорожникам може бракнути щебеню

Шацьк: через «підприємливих» мешканців дорожникам може бракнути щебеню
У селищі міського типу Шацьк мешканці однієї із вулиць стають перед автівками дорожників, вимагаючи вимощувати доїзд до їхніх обійсть.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

У Шацьку представники львівської фірми проводять повний комплекс робіт по благоустрою території будівництва каналізації та відновленню доріг.

Одночасно в селищній раді проводять повний комплекс робіт по благоустрою території будівництва мережі та відновленню доріг. На дорогах працюють підрядники з львівської фірми «Вельт-кепітал».

Утім, деякі жителі вулиці Перемоги, де роблять дорогу, конфліктують з працівниками фірми, змушуючи їх висипати щебінь перед їхніми дворами, аби потім вимостити ним доїзди і присадибні території. Дорога, ширина якої має бути 4 метри, в деяких місцях уже сягає 6-7 метрів.

"Люди просто стають перед технікою, яка возить щебінь, не дають їй проїхати і вимагають висипати щебінь там, де вони скажуть. Якщо ми будемо так працювати, то декілька вулиць Шацька просто залишаться без відновлених доріг – щебню не вистачить", – розповідає працівник фірми.

Шацька селищна рада і представники фірми закликають шачан не конфліктувати з дорожниками, не привласнювати щебінь і не перешкоджати проведенню робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шацьк: через «підприємливих» мешканців дорожникам може бракнути щебеню
20 травень, 2018, 05:39