Екофестиваль в центрі Луцька: як це було. ВІДЕО

Екофестиваль в центрі Луцька: як це було. ВІДЕО
"Віддай батарейку - врятуй їжака!" Під таким гаслом у центрі Луцька на Театральному майдані збирали використані батарейки.

Діти, які приносили акумулятори, отримували в подарунок цукерки. Такий стимул дав результат - за словами волонтерів, за декілька годин встигли зібрати близько тисячі батарейок, - йдеться в сюжеті "12-го каналу".

Цей захід проводили у рамках екологічного фестивалю "Зелена школа" для школярів. Приурочений він до дня Європи, який у Луцьку відзначають 19-го травня. Всього близько двохсот дітей взяли участь у різних вікторинах та конкурсах на екологічну тематику. Не обійшлося і без майстер-класів. Зокрема, дітей навчали, як виготовляти іграшки зі непотрібних старих речей.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ФЕСТИВАЛЮ

Також діти з різних шкіл об'єднувались у команди та малювали картини на асфальті. Частина з них - на екологічну тему із закликами сортувати сміття. Інші стосувались дня Європи.

Фестиваль організували у рамках українсько-німецького проекту "Екологічна дружба без кордонів" між Луцьком та містом Ліппе. Переможці конкурсів та творці найкращих малюнків отримали подарунки - чашки та солодощі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати тип підвіски?*
20 травень, 2018, 10:51
Екофестиваль в центрі Луцька: як це було. ВІДЕО
20 травень, 2018, 10:22