Чому вам потрібно покращити теплоізоляцію свого будинку?*

Чому вам потрібно покращити теплоізоляцію свого будинку?*
Як зробити будинок більш комфортним, безпечним і економним? Однією з найважливіших умов для цього є якісна теплоізоляція від Алків.

Завдяки їй ви створюєте надійний бар'єр між внутрішнім нагрітим та зовнішнім холодним повітрям. Такий захист дозволить вам не турбуватися по опалення навіть у суворі зимові дні та ночі.

Головні переваги якісної теплоізоляції

Правильно встановивши високоякісні утеплювачі, ви отримуєте наступні переваги:

- Будинок стає більш комфортним для проживання. Якщо влітку вам надто гаряче, а зимою надто холодно, приміщення, швидше за все, погано ізольовані. Холодне чи гаряче повітря потрапляють в кімнати через щілини, які потрібно закрити.
- Зменшення витрат на опалення. В умовах постійного підвищення цін на енергоносії це дуже важливий аспект. У вашій кишені залишиться більше грошей на інші потреби.
- Покращення якості повітря. Оскільки утеплювачі закривають дрібні щілини, ви можете самостійно контролювати провітрювання будинку. Це важливо, якщо ви проживаєте поблизу автомагістралей або промислових об’єктів. Скорочення витрат на 20-25% - це суттєва перевага для домовласника.
- Захист від шуму. Утеплювачі одночасно виконують декілька функцій. Одна з них – шумоізоляція. Якщо вам потрібно відгородитися від зовнішніх звуків і забезпечити собі спокій, потрібно закрити зовнішні стіни.
- Турбота про екологію. При якісній теплоізоляції ваш будинок використовує набагато менше енергії для опалення. Завдяки цьому зменшується кількість шкідливих викидів, пов’язаних з роботою електростанції чи вашого автономного котла.
- Продовження терміну експлуатації котла/печі. Чим повільніше охолоджується повітря в кімнатах, тим нижче навантаження на опалювальні прилади. Це означає, що їх потрібно рідше ремонтувати. В довготривалій перспективі – значне скорочення витрат.
- Підвищення продажної вартості будинку. Якщо вам у майбутньому потрібно буде продати свою нерухомість, наявність теплоізоляції дозволить отримати від покупця більше грошей.
- Користь для здоров’я. В теплому і захищеному від холоду будинку не розвивається пліснява на стінах. Її спори можуть бути причиною розвитку ряду захворювань дихальної системи. Особливо чутливі до плісняви діти і люди старшого віку.

Завдяки якісній теплоізоляції ви отримуєте приблизно на 20% більше тепла при тих же витратах енергії, що й раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому вам потрібно покращити теплоізоляцію свого будинку?*
21 травень, 2016, 13:55