На Волині підприємців штрафують за перевантажені фури

На Волині підприємців штрафують за перевантажені фури
На Волині прокуратура вимагає стягнення з підприємств понад 800 тисяч гривень плати за проїзд дорогами великовагового транспорту.

Про це інформує на своїй сторінці у facebook Максим Киричук.

Так, упродовж 2016 – 4 місяців 2018 року органами прокуратури Волинської області пред’явлено 24 позови на суму понад 837 тис. грн. щодо стягнення таких коштів.

Зокрема прокуратурою Волинської області до Львівського окружного адміністративного суду 11 квітня 2018 року подано позовну заяву в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті до фізичної особи – підприємця про стягнення плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом у розмірі 116,6 тис. грн. Справа перебуває на розгляді суду.

Так, Волинським окружним адміністративним судом закрито провадження у справі за позовом керівника Ковельської місцевої прокуратури про примусове стягнення з ТОВ «ТОП Агро Транс» на користь Державного бюджету України плати за проїзд автомобільними дорогами транспортних засобів, вагові параметри яких перевищують нормативні, на суму 154 тис. грн., у зв’язку із добровільною сплатою підприємством заборгованості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині підприємців штрафують за перевантажені фури
21 травень, 2018, 14:20