Ігор Поліщук забрехався, - ЗМІ

Ігор Поліщук забрехався, - ЗМІ
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук прокоментував скандальну ситуацію з парковкою біля РЦ «Промінь».

Як передають «Волинські новини», посадовець стверджує, що розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством «Проміньпарксервіс» – повністю обгрунтоване, - пише Конкурент.

«Придумали хитрий договір, який винесли на виконком, який тоді теж із великим скандалом проходив. І на сьогоднішній день Андрій Покровський як власник цієї парковки отримує 20 гривень за годину з однієї машини, натомість місто не отримує нічого, тому що ця земельна ділянка належить нашому басейну», – зазначив Ігор Поліщук.

Проте, радник, певно, вирішив не думати, що він говорить і сам ж підкреслив, що парковка, яку влада відібрала у «Променя», знаходиться на комунальній земельній ділянці (де, до облаштування, «розміщувалися» чагарники, формуючи чудове місце для любителів швидкого споживання міцних алкогольних напоїв), яка перебуває на балансі Луцького плавального басейну, який також жодної копійки в бюджет не платить, але завдяки співпраці з «Променем», отримав паркомісця, яких він ніколи не мав, 5 карток для безкоштовного паркування працівників спортшколи на будь-який час біля розважального центру та дитячий і спортивний майданчики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Політичний тиск»: у луцького «Променя» забрали парковку

Збрехав посадовець і про 20 гривень за годину, які, за його словами, отримує співвласник «Променя» Андрій Покровський з кожного автомобіля, оскільки перші 2 години взагалі безкоштовні, а вартість паркомісця з 7:00 до 23:00 – 10 гривень. 20 гривень потрібно платити лише у нічний час.

Щодо «хитрого договору», який проходив із «великим скандалом», то посадовець також злукавив, оскільки за нього проголосували 15 з 16 членів виконавчого комітету. Утримався лише представник «Народного контролю» Олег Бондарук, який є соратником Павла Данильчука, якого Поліщук звинувачує у відпрацьовуванні грошей Покровського.

Більше того, сам Поліщук підписував зміни до додатку цього договору, відповідно до яких збільшили територію парковки біля басейну, а також змінили місце облаштування дитячого та спортивного майданчиків.

Нагадаємо, що ні здоровий глузд, ні бажання директорів «Променя» та басейну сісти за стіл переговорів і домовитися самостійно, ні кілька десятків працівників РЦ «Променя», які прийшли на засідання, ні вимоги депутатів зняти це питання не зупинили владу і 8 з 10 присутніх членів виконкому проголосували за розірвання договору в односторонньому порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Карткова халабуда»: чому луцька влада тисне на бізнес

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На місці Променя би звернувся до суду.
Нехай виплачують вартість невід*ємних поліпшень, нехай виплачують недоотриманий прибуток з розрахунку терміну дії договору до 2041 року, якщо розірвання в односторонньому порядку не передбачене.
А те що поліщук брехун - то не новина, то вже обличчя "влади".
Жоден адекватний бізнес не захоче мати з Луцьком справ, адже тим захопившим міську раду бандюкам не знайоме поняття честі та слова людини.
Відповісти
-А брехунів там заставляли лизать гарячих сковород...
Відповісти
Так виглядає, що цього панка з відповідним прізвищем палицівське угруповання планує на посаду голови міста.
Відповісти