У Луцьку молодики крадуть півонії і продають реалізаторам квітів

У Луцьку молодики крадуть півонії і продають реалізаторам квітів
У Луцьку молодики "під корінь" зрізають кущі півоній з клумб, а потім продають їх реалізаторам квітів.

Про це у Facebook написала користувачка Олена Маркова.

За її словами, останнім часом у Луцьку "народилась нова пошесть": молодики зрізають "під корінь" кущі півоній, а потім продають їх реалізаторам квітів.

"Прогулялась до нового квіткового пасажу. Якраз під вивіскою у продавця стоять 3 білих ємності з охапками пупляхів (деякі пупляхи навіть ще не розкрили зелених обгорток) з листям!!! Не думаю, що він приніс їх зі свого городу! Із правил заготівлі квітів в реалізацію - це точно не та стадія цвітіння", - пише жінка.

Вона додає, що із продавцем таких піонів не розмовляла, адже і під її вікнами вкрали 3 кущі півоній, тож вона не готова до "нової порції хамства". Олена Маркова додає, що довести, що квіти крадені неможливо, тому закликає лучан просто не купувати таких квітів.

До слова, напередодні читачі Інформаційного агентства ВолиньPost повідомляли редакцію про те, що були свідками того, як двоє підлітків вирізали декілька кущів півоній "під корінь", які ще не розцвіли, неподалік від приміщення історичного факультету. Щоправда, зафіксувати такі дії читачі не встигли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас в дворі і за будинком не одноразово хлопці в шкільній формі висмикувати півоніїї прямо з корінням. Дітей не вчать цінувати чужу працю.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку молодики крадуть півонії і продають реалізаторам квітів
22 травень, 2018, 13:53