Вчишся жити з болем, - вдова загиблого під Волновахою волинянина

Вчишся жити з болем, - вдова загиблого під Волновахою волинянина
Дружина загиблого під Волновахою Михайла Грицюка Леся у мережі Facebook опублікувала зворушливий пост, присвячений чоловікові.

Про це повідомляє Буг.

На роковини трагедії під Волновахою Леся Грицюк з Іваничівського району поділилась з користувачами соцмережі власними переживаннями і спогадами про чоловіка. Жінка, яка виховує двох діток, впевнена, що час не лікує рани.

«Тебе немає чотири роки. Підростають дітки і так багато розпитують за тата, і розуміють, що тебе немає, але все ж таки питають, коли тато повернеться. Дехто каже, що час лікує, але це брехня, дехто каже – все забудеться, але нічого не забувається. Багато чого можна говорити, але ж ніхто не знає, як воно насправді, як воно тобі. Ти просто вчишся жити з цим болем, ти ходиш посміхаєшся, плачеш, щоб ніхто не бачив і не чув, бо ж відразу скажуть, що сама себе жаліє. Питають діти: «коли тато повернеться?».

Прийдуть тихенько і плачуть на могилі, але цього ніхто не бачить і не чує, коли дитина хоче сказати слово «ТАТО», а не скаже, хоче обійняти, пригорнутися, а немає тата. Коли прийде із садочка і питає: «А чого по мене тато не приходить, по усіх діток приходить, а по мене – ні». Коли навчиться їхати на велосипеді і питає: « А мене тато бачить, що я вже вмію їхати сам?», а коли те довгоочікуване день народження, коли в них горять оченятка, що до них прийдуть гості і спитає: «Тато знає, що в мене день народження?», або: «А тато грався зі мною, коли я був маленьким?». А воно болить нестерпно. Та коли тобі ще скажуть, що «забагато вони хочуть», «вони і так багато мають», повірте, не потрібно нічого, просто поверніть діткам тата. А коли щось скажеш не так, то скажуть «слідкуй за словами», бо ти не так сказала чи не так щось зробила. А ще вміють сказати «ми його туди не посилали».

Нічого не забувається і ніхто не забув. Нам і досі не віриться, що тебе немає. Ми дуже сумуємо і дуже любимо Тебе. Не віриться, що вже чотири роки.

Ти завжди будеш поруч з нами. Ми завжди будемо тебе любити і пам’ятати.

І хочеться подякувати щиро тим людям, які дійсно не забувають, які пам’ятають тебе і твоїх діток. Ми дуже вдячні усім, хто не забуває
», – написала вона на своїй сторінці у Facebook.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вчишся жити з болем, - вдова загиблого під Волновахою волинянина
22 травень, 2018, 21:37