Аварія на Конякіна: BMW влетіла у маршрутку

Аварія на Конякіна: BMW влетіла у маршрутку
У Луцьку на вулиці Конякіна водій BMW обминав легковик Chery Amulet, який виїхав на зустрічну смугу, та влетів у маршрутку.

Аварія трапилась близько 20:50 вчора, 22 травня, - повідомляє інтернет-видання «Волинь24».

За словами свідків, на повороті біля супермаркету «Салют» автомобіль Chery Amulet виїхав на зустрічну смугу. Намагаючись оминути його, водій BMW на польській реєстрації вивернув кермо та влетів у маршрутку №24.

Від удару сильно потрощена передня частина легковика, в салоні спрацювали подушки безпеки.

Гальмівний шлях BMW – близько 15 метрів.

На щастя, ніхто не постраждав.

На місці працювали два екіпажі поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вчора мене бмв на бляхах підрізало, це одні неадеквати на бляхах іздять
Відповісти
небезпека для руху — зміна дорожньої обстановки (у тому числі поява рухомого об'єкта, який наближається до смуги руху транспортного засобу чи перетинає її) або технічного стану транспортного засобу, яка загрожує безпеці дорожнього руху і змушує водія негайно зменшити швидкість або зупинитися. Окремим випадком небезпеки для руху є рух у межах смуги транспортного засобу іншого транспортного засобу назустріч загальному потоку;

12.3
У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди.

так що, якби влупив Chery Amulet, то ще викрутився б, а тут чистої води вїхав в зад, бо не треба змінювати траекторію руху - лише гальмувати.
та хіба бляхарі знають правила?
Відповісти
знову міфічний підрізало.. видно пересів з форда на чері. форд зимою бляху підрізав так шо вона у відбійник влетіла, тепер бешку. питання таке: знайшли форда? чи може справа у швидкості була, як і тут? сидить водій опеля, чи замялось?
Відповісти
Не бачив чи підрізали його, а те шо після аварії в салоні всі пересідали то так і віразу приїхала адвокат. Порішала мабуть все.
Відповісти
Останні новини
Аварія на Конякіна: BMW влетіла у маршрутку
23 травень, 2018, 00:21