На Волині можуть знищити коледж, – депутат

Рожищенський коледж Львівського національного університету національної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького хочуть реорганізувати.

Про це йдеться у запиті депутата Волинської обласної ради Олександра Пирожика (ВО «Свобода») від 15 лютого 2013 року.

У зв’язку з наказом Мінагрополітики України з’єднують два університети: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій приєднують до Львівського національного аграрного університету.

За інформацією депутата, Рожищенський коледж, який є структурним підрозділом Львівського університету, вже видав наказ про вивільнення працівників.

«У наказі, зокрема, є такий пункт: директору Рожищенського коледжу університету Свистаку В.М. попередити працівників про наступне вивільнення у зв’язку з реорганізацією університету та повідомити Державну службу зайнятості про вивільнення працівників у зв’язку з реорганізацією та провести інвентаризацію», - йдеться у запиті.

Депутат повідомив, що, за деякою інфомрацією, створена комісія з інвентаризації.

Однак до чого приєднуватимуть Рожищенський коледж і чи робитимуть це узагалі, що буде зі студентами і викладачами – невідомо.

На думку депутата, реорганізація призведе до знищення системи підготовки кадрів, зокрема у галузі тваринництва.

Запит депутат адресував голові Волинської облради Володимиру Войтовичу та голові Волинської облдержадміністрації Борису Клімчуку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Рожищенський коледж Львівського національного університету національної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького хочуть реорганізувати".
А що, ветеринарна медицина теж буває національною? Мені здається, що вона, як алгеба, в усі часи й в усіх державах - "без національності". Чи в Алжирі кнурців каструють через апендицит?
Відповісти
ти дурень ти розуміеш що таке реорганізація
Відповісти
ти розбираєшся в навчальних закладах спочатку! Львівський національний заклад один з найстаріших на Україні! Йому вже понад 200 років!
Відповісти
нехай розганяють. роботи немає . спеціалістів випускають. а викладачі як "коти жирні" ходять і тільки думають як з кого і скільки "збити2 .ні стида ні совісті ,тож хай пробують на кусок хліба своїми розумовими здібностями заробити.
Відповісти
свистак з русіною "прихватизували" кімнати в студенських гуртожитках то будуть здавати погодинно і на хліб хватить і до хліба.
Відповісти
ви ще мілко плаваєте ,ви щоб знали що робиться, то в самому кошмарному сні неприсниться.русіна взяла тільки блок ,а скільки взяв свистак ,недопадиха,бєніха,давидючка,собіпан,зайчиха,петручка.....і ще пару таких то в вас голова піде обертом в протилежну сторону і забудете як вас звати.
Відповісти
повна маячня.всі ці люди щось зробили для коледжу.а то як під лінійку написали про директора і його замів чому незакінчили техперсоналом вони теж незавжди пиль витруть чи павутину знімуть можуть пропустити
Відповісти
Жах!!!Що за маячня!То може згадаєм квартири у коледжівських будинках,які ще за СРСР вилавали?Дійсно,чому лише декого згадали?Є ще другий гуртожиток!Він взагалі,уже приватизований...і більшість квартир там віддали людям ніяк не причетним до коледжу!А тут яущо живуть сім'ї у неприватизованому гуртожитку ще і платять добрі гроші за опалення і інші послуги,то ще когось і жаба за це душить.Повне безглуздя!Краще б згуртувалися всі з дирекцією і відстоюювали коледж.А то тільки тут писати гаразд.А як щось в коледжі станеться,то у всіх хата зкраю.І тоді ось уже і потрібні і Свистак і Недопад і інші...
Відповісти
А чи це не Ющак із Федчиком затіяли цю мову щоб зплюснути! знову людей лобами!!! Хлопці, на вас уже ніхто не ведеться! Заспокійтесь! Всерівно не вам слідуючим директором бути!
Відповісти
коледж розвалять і без вас пісателей ви подумайте краще як зберегти робочі місця і авторитет коледжу
Відповісти
Люди час гуртуватися, а не горлянки один одному гризти...як потрібно буде коледж захищати в Києві, то і Свистака і Недопад усі згадають!
Відповісти
цікаво те що той хто багато говорить нічого доброго для коледжу не зробив ото тільки і можуть із підтишка гавкати добермани блін
Відповісти
ЮЩАКА В ДИРЕКТОРИ. СМИРНОВУ ЗАМИСТЬ РУСИНОЙ.А КАТЕРИНУ ОЛЕКСАНДРИВНУ В ТЮРЬМУ.
Відповісти
Видно деяким розумникам немае що робити. Ось и пишуть різні дурниці
Відповісти