Ковельський ЦНАП «замінували». ФОТО

Ковельський ЦНАП «замінували». ФОТО
Ковельський центр надання адміністративних послуг «замінували».

Про це пише ПроКовель.

У приміщення помістили муляж бомби. До речі, розташований центр надання адміністративних послуг у приміщенні Будинку Рад.

Першими на місце пригоди прибула пожежно-рятувальна служба Ковеля. За словами начальника міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимира Войтаніка, вони отримали повідомлення і швидко сюди приїхали двома машинами. Оперативно провели евакуацію всіх, хто перебував на той момент у центрі.

За пожежниками прибула карета швидкої, однак для них роботи не виявилося, бо потерпілих не було.

Далі з'явилися газовики, а за ними – поліція. Вона і взялася огороджувати місце події спеціальною стрічкою. За словами начальника відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрія Дідковського, попередили й службу безпеки України.

Її представник таки прибув до ЦНАПу, але був дещо обурений тим, що про заплановані навчання він довідався щойно. Тому з’явився сам, оскільки працівники СБУ нині перебувають на виїзді, адже в школах триває ЗНО.

За усім, що відбувалося на території ЦНАПу та поряд із ним, уважно слідкував заступник начальника управління з питань цивільного захисту Волинської ОДА Сергій Бутюгін. Він повідомив, що розпорядженням ОДА затверджені навчання з цивільного захисту населення на поточний рік, тому замінування Ковельського ЦНАПу було заплановано заздалегідь.

Час йшов, а вибухотехніків, які мали б прибути з Луцька для умовного розмінування бомби, не було видно. Тоді прозвучала інформація, що криміналісти не приїдуть, адже до Ковеля їм необхідно добиратися приблизно півтори години. Після цього рятувальники винесли з приміщення умовну бомбу і оголосили про завершення навчання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.