Більшість тролейбусів у Луцьку треба списати, – мер

Більшість тролейбусів у Луцьку треба списати, – мер
Майже всі тролейбуси, що є у Луцького підприємства електротранспорту, віджили своє, тому їх навіть варто було б списати.

Про це 14 лютого розповів міський голова Луцька Микола Романюк під час засідання Громадської ради.

Оскільки в бюджеті бракує коштів на таку розкіш як нові тролейбуси, то мерія змушена купувати вживаний транспорт. Так, старі тролейбуси Луцьк купує у своїх польських сусідів та партнерів – у Любліні.

Міський голова каже: з радістю придбав би для ЛПЕ нові та сучасні тролейбуси. Але фінансова ситуація не дозволяє цього зробити. Адже новий тролейбус коштує близько 1 мільйона 800 тисяч гривень.

Лише кілька тролейбусів на ЛПЕ ще не вичерпали свого моторесурсу. Інші – давно треба списати, але працівники підприємства електротранспорту латають їх своїми силами, пояснює мер.

Закупівля 10 вживаних тролейбусів у Польщі, є, на думку Миколи Романюка, виправданою, адже транспортні засоби знаходяться у нормальному стані. Всі вони пройшли капітальний ремонт. Крім того, один такий тролейбус обійшовся місту в 65 тисяч гривень.

Микола Романюк переконаний: хоч таким чином вдається дещо покращити ситуацію з транспортним парком ЛПЕ.

Також міський голова зауважив, що він прихильних цього виду транспорту і хоче, щоб тролейбусів у Луцьку було набагато більше, а маршруток менше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так "латають", що їхні рідні дітки "хатки" вибудовують, у ПР прислуговують, мають по 2-3 машини, так "латають",щоаж гай шумить..... мабуть так всім пора "латати" аби добре житлося у власному будинку 2 поверховому з власним спорт залом і так далі...
Відповісти
А тобі мабуть заздрісно???Вкрасти вже нема де,працювати не навчилося,та й тільки паскудити тут вмієш!!!
Відповісти
Йди лікуйся, ти я бачу багато чого навчилося нещастя)))
Відповісти
Я не краду,бо працюю.
Відповісти
я одне скажу, якщо мер міста був прихильником цього транспорту то знайшов би кошти на обновлення парку тролейбусів, та й сам би на них на роботу їздив, він же прихильник транспотру. так сам же має авто і водія особистого, пане Романюк будьте по ближще з народом. чекаєм Вас в тролейбусах нашого міста! але копувати в поляків також не вихід, у них те ж моторесурс виходить чи вийшов, а де потім брати кошти на ремонт їх, знову будуть проблеми.
Відповісти