Відкривай Україну разом із «АТБ»*

Відкривай Україну разом із «АТБ»*
Туристичний магніт України — Волинь — готується прийняти гостей, які зазвичай приїздять сюди влітку. Уважний та спостережливий турист щороку робить тут нові відкриття: неповторна природа й унікальні озера, чисте повітря й прадавні ліси, особлива культура й унікальна кухня волинського краю — все це з року в рік вабить до Луцька тисячі туристів.

І тривалий відпочинок, і тур вихідного дня подарують туристу цікаву місцеву оповідь чи легенду, нададуть можливість насолодитися пейзажами та побачити унікальні місця. Україна багата на них, а на Волині вони — на кожному кроці.

Тому будь-яка мандрівка сюди завжди неповторна. І що важливо — доступна: дістатися можна потягом, автобусом чи на власному авто, а зупинитися у безлічі кемпінгів, гостинних садиб, хостелів чи готелів.

Але серед усього цього розмаїття нових місць і вражень є й одне звичне для мешканця будь-якого куточка України. Це національна мережа магазинів-дискаунтерів «АТБ». 951 магазин по всій території Україні щодня обслуговує понад три мільйони покупців.

Тому кожен українець завжди знає: «АТБ» скрізь зустріне якісним сервісом і запропонує товари гарної якості. Адже у мережі магазинів-дискаунтерів впроваджено європейську систему контролю якості продукції.

Крім того, політика мережі «АТБ» передбачає тісну співпрацю з місцевими постачальниками. Зараз ці магазини все частіше відкривають у західних і південних регіонах України. На мапі «АТБ» з’явилися такі міста, як Сокаль, Яворів, Борислав, Новояворівськ, Калуш, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Білгород-Дністровський, Немирів, Винники та багато інших.

«Кожний регіон — а мережа «АТБ» представлена у 22 областях країни — унікальний. Незабаром ми впровадимо товарні маркування, якими будемо позначати продукцію місцевого виробництва. Вони відображатимуть неповторну природу та культуру Волині.

Це сприятиме культурному обміну та знайомству з її спадщиною, туристичними принадами. У новому маркуванні для товарів ми покажемо та підкреслимо індивідуальні особливості кожного регіону», — розповіла Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-маркет».

Із понад 3 500 товарних позицій на полицях даних магазинів значна частина товарів — місцевого виробництва. Таким чином компанія підтримує економіку регіонів присутності.

Завдяки цьому покупці завжди мають змогу придбати товари на 10–15% дешевше від середньоринкових цін. Тож для тих, хто подорожує, закупівлі в «АТБ» — це і гарна можливість заощадити, і хороша нагода познайомитись із продуктами місцевого виробництва.

«Співпраця з відомими місцевими виробниками та постачальниками допомагає мережі «АТБ» скоротити транспортні та рекламні витрати — це і є секрет наших порівняно невисоких цін.

А уважні покупці, які стежить за нашими акціями та користуються знижками, можуть заощаджувати до 40% на деяких товарах», — розказала Ірина Рум’янцева, директор з торгівлі Західного регіону.

Національна мережа магазинів «АТБ» — це справді унікальний дискаунтер національного масштабу. Європейські стандарти контролю якості товарів і високий рівень обслуговування — запорука довіри мільйонів покупців по всій країні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТБ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.