Волинські дороги – як після бомбардування

Волинські дороги – як після бомбардування
Трохи їдеш, трохи пхаєш – так нині доводиться пересуватися волинськими дорогами: тут повсюди ями, глибокі тріщини та вибоїни.

Ще взимку, коли їх покривав лід і сніг, їхати хоч якось можна було. Нині ж суцільні перепони.

Тож щодня доводиться маневрувати, і поки доїдеш, то ходова полетить, то колесо згубиш. В автомайстернях уже не встигають прийняти всіх охочих, їх в рази більше.

«Буває, пробиті диски, резина ламається, зігнуті диски, амортизатори виходять з ладу. Ну жах робиться на цих дорогах», - каже майстер СТО Петро Правдюк.

Ситуація на шляхах критична і в Луцьку, і в області. Вибоїни навіть за 100 метрів від приміщення облавтодору. А там лише розводять руками – гроші є тільки на латання найбільших ям.

«Так, важка ситуація. Дуже… І на сьогоднішній день ми проводимо ямковий ремонт», - каже головний інженер ДП «Волинський облавтодор» Юрій Каленюк.

Незабаром в області планують запустити два асфальтно-бетонних заводи. А поки дорожники чекають, коли зійде сніг. І як тільки-но розпогодиться, обіцяють з новими силами боротися з вибоїнами, хоча б з найглибшими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дорога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менше красти потрібно і дороги вкладати згідно технічних розрахунків.
Відповісти
Безперечно дороги розбиті, але не так як на львівській
стороні в напрямку з Луцька до Львова. Оце я розумію
ЖАХ! Там їхати неможливо.Водії за рахунок своєї майстарності оминати ями, якось їдуть, але до лиха недалеко.З волинськими дорогами, я думаю, справляться.
Відповісти
Там жах, там взагалі нема про що говорити, там область зовсім інша,депресивний р-н, нічого не має, з чим ти порівнюєш???
А тут дерибанять все собі усі в кишеньку, ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ є таке поняття у всіх країнах світу, коли якраз таки ті дороги роблять, а в нас після зим, жах, і так жах, а це взагалі війна на вулицях, маршрутки на зупинках норм. не можуть зупинитися ( ДО ЧОГО ДОЖИЛИСЯ "МУЖНОВЛАДЦІ МІСЦЕВІ"), адже, навіть на зупинках ями,дири, сніг не розчищений, болото, калюжі-людей "ляпають", бо ніхто нічого не робить, а мер займається конкурсом та в Ірландію їздить, а "царьок" думає кого б ще звільнити та кого б то свого ще куди поставити!!! Остогидло!
Відповісти
Все пізнається в порівняння, мадам Лучанка. Добре, що слово ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ знаєш, це - технічний термін і при чому тут усі країни світу. Нові дороги легше будувати, робити
нормальну подушку, гідроізоляцію, узбіччя і т.д. Якщо їздила, може, по автотрасі(Рівне- Житомир-Київ)то певно
бачила як турки будували дорогу. А вже існуючі дороги важко переробляти, але можливо. На це треба кошти і час. Але є застереження: якщо не будуть КРАСТИ!
Відповісти
Їздила, знаю,бачила)
Так я про що й кажу? Про нові дороги! Знаю таке слово, уяви собі))), при тому, що в Європі так дороги робляться, з цим як ти тут пишеш "техн. терміном"!!! Тоді дороги не треба буде ремонтувати щосезону!!!
В Луцьку мають бути всі дороги хоча б як на вул. Набережній...,тоді можна буде спокійно жити та їздити, якби вони менше крали, вже давно б таке було, 100% було б і в нас це "щастя" водіям та пішоходам,принаймі хоча б... ну думаю 100% зробили б дороги міжобласного значення: вул. Ковельську, вул. Рівненську, що там ще...,а...вул. Володимерську, вул. Львівську..., а так...жах, тут Б.-Хмельниц. поремонтувати не можуть,"Під носом своїм"...,а кажуть "пацюють",обоє))) Тільки де? Як? Не видно, що не рік,то все гірше та гірше...
Відповісти
Я не коментатор. Я людина прагматична,більш за все я не люблю просто молоти язиком. Я тобі розкажу одну історію.
В 2000р. я зустрічався з одним в'єтнамським бізнесменом.
Так от він мені розказав, як американці будували дороги
у В'єтнамі. 1км дороги коштував більше 1млн.доларів(він називав точну суму, але я вже забув її)і робилося все по технології! Він мені каже:"Была у вас раньше страна, а сейчас страна ДУРАКОВ."
Відповісти
=)
Ну хто ти?:) Всі ті хто тут щось пише-це і комментатори)), ну "деякі" точно в палаті№6 в Липинах чи в Олиці живуть, але більшість тут всетаки тих же комментаторів...)))
Я з тобою погоджуюся на 100%, на рах. фрази: ""Была у вас раньше страна, а сейчас страна ДУРАКОВ." Тут взагалі мови нема, тут більшість людей того, бо обирають до влади собі подібних..., такого нема мабуть і в Ємені,щоб зек керував цілою країною!!! Ще й з такою історією!!!
Так там дороги після війни, ні?:) А в нас,що війна тут? І то ті гроші знайшли..., а ми чому не можемо, в нас ж ПР є на Волині=), дАнєцк))))- чим дАнєцк гірший за В'єтнам?)))
Відповісти
Ну нарешті порозумілись!!! ПР сьогодні є,а завтра її
нема. Прикро те, що в нас народ без амбіцій! Писав же
Тарас Григорович: "БОРІТЕСЯ- ПОБОРЕТЕ!"
Відповісти
Так я і не сварилася))), просто свою думку висловлювала на рах. того питаняя,не більше і вважаю,що якою б не була країна, багато в чому винні люди,треба завжди з себе почати для поч.!
Тому мені шкода більшість наших громадян, адже, вони не свідомі та не далекоглядні...,але які амбіційні тут,а як до діла,то як страуси...
Неуками стають,(стали) такими ПР хоче зробити українців, як капцапів, бидла забагато,то ще в нас хочуть його поширити до такої к-ті,як там, щоб ВВП керував кругом, мало Росії!
Я так не сказала б, доречі,що:"Сьогодні є ПР, а завтра нема її"!
Я теж думала на цих виборах 2012р.,що їх більше не буде,ага..."не тут то било",нажаль...(((
Відповісти
Знову поносна добралася до компа.Сидить дома,ніде не було,нікуди не їздило, а всіх повчає!!!Стули вже свого чорного рота!!!
Відповісти
Ти мені скажи що ти про мене знаєш?)))
Бо я "вмираю" зі сміху як читаю твої комменти-це позитив на весь день,бо відразу починаєш розуміти, що ти ще щаслива людина, адже ти бідолашна, співчуваю оточуючим людям,які поруч і тебе знають)
Таке враження, що ти живеш зі мною під 1 дахом, та знаєш мене вже,ну як мінімум 31р.=)))
Відповісти
Ти стара непотрібна шкапа,всі мужики від тебе збігли,маєш товстезну д*пу,все життя не хотіла працювати, а тільки крала!!!Крала за союза,крала на базарі після союза,потім перепродувала крадений товар,потім крала у підприємців, а зараз нема в кого вкрасти,бо сидиш дома.А в мене чоловік і діти,яких ти свол*та бавила, а потім на нашу сім"ю бруд лила.
Відповісти
Слухай, тобі пора 100% до лікарні,нехай полікують,анестезію ТЕРМІНОВО ТА В РЕАНІМАЦІЮ!!!ОПЕРАЦІЯ НА МОЗОК! А тема операці: Як людина може жити без мізків?:)
Відповісти