Як будуть проблеми, хай із наметами біля вас сидять, - Савченко до відповідальних за підготовку до зими

Як будуть проблеми, хай із наметами біля вас сидять, - Савченко до відповідальних за підготовку до зими
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко просить посадовців серйозно поставитися до підготовки до наступного опалювального сезону. Адже якщо виникнуть проблеми, мітингувати прийдуть під їхні будинки.

Про це йшлося під час засідання антикризового енергетичного штабу в ОДА 23 травня.

На засіданні доповідали начальник управляння житлово-комунального-господарства ОДА Андрій Пиріг, гендиретор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак та технічний директор «Волиньгазу» Андрій Карпомиз. Йшлося, зокрема, й про проблеми – значну заборгованість із боку населення, зношеність мереж та інше, що може утруднити роботу підприємств.

Так, Карпомиз розповів, що завершується термін, до якого лічильники всіх підприємств мають обладнати спеціальними датчиками. Які дозволять модифікувати систему передачі показників. Справа в тому, що з 1 серпня змінюється схема подачі газу. Тому переобладнання дуже важливе.

За його словами, низка підприємств вже виконали роботи, передбачили на них кошти у бюджеті, однак є й такі, які ігнорують цю потребу. Це може призвести до того, що вони залишаться без газопостачання.

Натомість Савченко наголосив на доцільності спільної праці. Адже лише таким чином вдасться добре підготуватися до опалювального сезону.

«Я хочу, щоб в області було спокійно. Те, що будуть проблеми - будуть. Будуть у вас, не у мене. Якщо до мене хтось приходить мітингувати, палатки ставити, я їм вручаю ваш адрес, хай вони за палатками біля вас сидять. В мене все дуже просто. Я дуже креативна людина, ще щось придумаю», - сказав Савченко.

Мовляв, йому вже не соромно, що про нього скажуть, аби тільки люди отримували те, що їм належить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як будуть проблеми, хай із наметами біля вас сидять, - Савченко до відповідальних за підготовку до зими
23 травень, 2018, 22:17