Луцьких водіїв просять не заважати правоохоронцям

Луцьких водіїв просять не заважати правоохоронцям
У Луцьку на перетині вулиць Карпенка-Карого-Чорновола сьогодні, 23 травня, тривало відтворення резонансної аварії.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці управління патрульної поліції Волинської області у Telegram.

Мова йде про ДТП, яка трапилась 15 березня. Тоді одна з пішоходів загинула, інша потрапила до лікарні, очевидцями пригоди стали десятки людей. Екіпаж патрульних забезпечив тимчасове перекриття руху та надав допомогу у відтворенні цієї ДТП.

Відтворення ДТП необхідне, аби спроектувати весь хід подій, буквально, до секунди, і визначити ступінь провини всіх сторін.

«Просимо водіїв, якщо вони бачать такі дії поліцейських на вулицях міста, поводитись адекватно і з розумінням, не перешкоджати роботі правоохоронців. Сьогодні ж водії об’їжджали службовий автомобіль навіть по тротуарах», - йдеться в повідомленні.

Згідно з п. 3.2. ПДР, «якщо на такому транспортному засобі увімкнено проблискові маячки синього і червоного або лише червоного кольору, водії інших транспортних засобів зобов’язані зупинитися біля правого краю проїзної частини (на правому узбіччі). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу зобов’язані виконати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ммм круто...а забезпечити інший шлях для водіїв не можна придумати(думалка не працює)нехай маршрутні таксі стоять ,а люди не модуть доїхати до місця призначення....круто ...давайте взагалі тоді не будемо сперечатися з поліцією...зупиняють і хай зразу шраф нізащо або в суд ті на 10 років...тож для чого сперечатись
Відповісти
А давайте взагалі тоді працювати не будем, хай водії збивають людей, а поліція хай нічого не робить, бо хтось капєц як на 15 хвилин запізниться до місця призначення.....який інший шлях за 15 хвилин роботи нічього не станеться ,
Відповісти
В яку пору доби сталася пригода, в таку пору треба робити відтворення. Світанок зараз ранній, мона булоб с самого рання це зробити, але реформовані напевно в цей час сплять.
Відповісти
З яких це пір відтворюють аварії? Є як тут написано десятки свідків, є очевидно камери спостереження, реєстратори, є компютерне моделювання. Вже шукають причину щоб когось відмазати.
Відповісти
А це можна зробити і в неділю коли скупчення машин менша. Хоча ж треба ж попіаритися що вони щось роблять.
Відповісти