Луцьком їздив «тролейбус кохання». ФОТО

Луцьком їздив «тролейбус кохання». ФОТО
У »романтичному тролейбусі», який курсував Луцьком 14 лютого, в день Святого Валентина, хлопець освідчився дівчині у коханні.

Про це розповіла співорганізатор акції Тетяна Зубрик.

До Дня закоханих Луцьком на маршруті №15 курсував незвичайний тролейбус, салон якого був задекорований у серця та кольорові вогники.

Загалом участь у святковій акції взяло 19 пар.

«Такі ініціативи щороку проходять у різних містах України, у Луцьку молодь теж наймала тролейбус для різноманітних заходів. Однак акція «Подорож Кохання» відрізняється від того, що було і що бачили наші мешканці», - розповідає співорганізатор Тетяна Зубрик.

Так, в процесі руху тролейбусу, учасники святкової акції на чолі з ведучим Славком Мазурком брали участь у різних тематичних конкурсах. Серед призів фігурували романтична вечеря, квитки на концерт, фотосесія для двох і супер-приз від event-агенції «Family».

Один з учасників акції освідчився своїй дівчині у коханні, запропонувавши їй стати дружиною. Щаслива пара отримала від event-агенції «Family» сертифікат на безкоштовну організацію весілля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на фото:парни целуют,девушки смотрят в объектив камеры.как-то не смотрится...
Відповісти
100%,,,,, якось не взаємно чи що?)))
Відповісти
Ага, не взаємно, ню ню),тут хлопці дарують кільця своїм дівчаткам, а коментатора "не взаємно"!
Не надоїло ще, ні??? Це або від заздрсті такі речі пишете або нема чим зайнятися мудрим!

Мабуть у Вас тієї взаємності (про яку Ви тут так яро пишете та 100% знаєте яка вона має бути) не було ще ніколи, якщо до такого "ципляєтеся та придираєтеся"!
Дрібнички це все, головне,що люди разом щасливі,закохані та вони знайшли один одного у цьому житті!!!
Відповісти
Крім тебе ніхто ж не знає,шо воно таке!!!Займись чимось мудрим,перестань паскудити сторінки,випий ліки,лягай в лікарню!!!Твої потяг давно вже пішов,тобі вже ніхто нічого не подарує!!!Скільки раз ти знаходили то "саме одне в житті", і де воно???Кожен раз воно від тебе тікало,як найдалі!!!
Відповісти
Що ти мелеш?:)
Ти з Сталіним та Наполеоном в одній палаті разом?:)
Відповісти
срамота.одні зад-роти
Відповісти
Так, заздрість керує світом, але й спонукає - молодці - любіть - не соромтесь своїх почуттів - хай Вам заздрять - і самі не бійтеся заздрити - головне - свою заздрість перетворюйте в дію - беріть приклад з тих, кому заздрите - і будете мати теж саме, адже той, хто діє, той і отримує, а хто давиться від заздрості, сидячи на дивані, той нею таки вдавиться.
Відповісти
Люди , тут щирі почуття , закохані пари освідчуються одне -одному , то яка там різниця куди хто дивиться ... І молодець хлопець , який наважився освідчитись та зробити пропозіцію , гарна пара !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Про шо ти говориш???Випили пивка,поїхали для "пріколу",яке кохання????Нема його вже давно,того кохання!!!Фотки страшні!!!
Відповісти
Йди до своїх браітв по "разуму", там тобі місце, не тут, проснулося))),аха ха)))
Відповісти
Я і є ця дівчина , якій зробили пропозицію . На такі почуття і вчинок далеко не кожен здатний , я щаслива , що в моєму житті є ця людина . Повірте нам байдуже чужа думка , тих хто пише "??Випили пивка,поїхали для "пріколу",яке кохання???" Можливо в вашому житті поки лише так і відбувалось все "пиво , жарти і т.д. " Але ми вам щиро бажаємо таких почуттів , які є в нас !!! Ми щасливі і дякуючи організаторам , скоро буде на одну щасливу родину більше !!!!! )))
Відповісти
НАРЕЧЕНА- ТИ НА ФОТО -ОТА ПРИТРУШЕНА, В БЛАКИТНОМУ БІРЄТІКУ?
Відповісти
ЧИ ОТА, ЩО РЖЕ ЯК КОБИЛА-ПРОСТО ІНТЄРЄСНО?
Відповісти
Наречена, я тебе підтримую,нехай вам заздрять білою заздрістю, а я бажаю вам щастя і твій наречений молодець......
Відповісти
екс-альянсівець- не та і не інша ))) не ображай дівчат , всі тут на фото гарні !!!
Лесик - Дякую !!! Так , він в мене найкращий !!!!! )))
Відповісти