Депутати «відтерміновують» питання премій у сфері науки для волинських освітян

Депутати «відтерміновують» питання премій у сфері науки для волинських освітян
Члени постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім'ї, молоді, спорту і туризму вирішили відтермінувати питання щодо визначення осіб, які цьогоріч претендують на обласну премію за заслуги у сфері науки.

Про це стало відомо 24 травня під час засідання комісії.

У запропонованому членам комісії проекті рішення йшлося про грошову винагороду обсягом у чотири мінімальні зарплати кожному. Так, у поданому списку на премію номінували виконувача обов’язків професора кафедри матеріалознавства Луцького національного технічного університету, кандидата технічних наук Віталія Кашицького та професора, завідувача кафедри здоров’я людини та фізичної терапії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, доктора біологічних наук Юрія Ляха.

Однак депутати зауважили, що претендентів сьогодні немає, а варто було б з ними поспілкуватися та почути про здобутки освітян. Депутат Олександр Курчилюк зауважив, що можливо було б варто навіть запросити ректорів. Цікаво було депутатам і стосовно того, як обрали претендентів від вишу. Адже, мовляв, треба забезпечити, аби збиралися відповідні ради, а кандидатів не обирали «кулуарно».

Тож зрештою, питання щодо подання кандидатів запропонували відтермінувати до наступного чергового засідання комісії. Більшість членів підтримали цю пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати «відтерміновують» питання премій у сфері науки для волинських освітян
24 травень, 2018, 11:41