Повідомили, як на Волині виконують протипожежні заходи у школах

Повідомили, як на Волині виконують протипожежні заходи у школах
На Волині не використали й половини коштів, передбачених на усунення приписів щодо порушень чи недотримання норм протипожежної безпеки у навчальних закладах та установах системи освіти.

Про це стало відомо 24 травня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сімї, молоді, спорту і туризму.

На засіданні розглядали питання про стан дотримання в загальноосвітніх навчальних закладах області Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України.

Заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Тетяна Соломіна розповіла, що на 2018 рік на ремонти та встановлення сигналізації передбачили понад мільйон гривень. Однак нині освоєні 252 тисячі гривень. На обробку дерев’яних конструкцій спеціальними засобами із 800 тисяч гривень використали 280 тисяч. На встановлення блискавкозахисту залучили 105 тисяч гривень із передбачених 400.

На інші заходи із передбачених 958 тисяч гривень використали лише 358, 8 тис грн. Йдеться про кошти засновників, які передбачили на усунення вже наявних приписів. Окрім того, Соломіна додала, що заходи передбачають та проводять так, аби діти на той час не перебували у навчальних закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, як на Волині виконують протипожежні заходи у школах
24 травень, 2018, 12:25