Лучан запрошують на сімейний фестиваль

Лучан запрошують на сімейний фестиваль
28 травня, за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, на другий день Трійці відбудеться фестиваль сім'ї.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Кожна подружня пара матиме змогу не лише гарно провести час у різноманітних локаціях, а й вперше в Луцьку взяти участь у ПОДРУЖНЬОМУ ЧЕЛЕНДЖІ. Команда заходу пропонує збагатити свої стосунки і пройти 6 кроків до зміцнення сім'ї в інтерактивній формі.

Вам потрібен буде гарний настрій, почуття гумору і трішки серйозності.

Для хоробрих, мужніх, відважних татусів в парку відбуватиметься силове змагання з перетягування автомобіля "Супертато", в якому кожен батько за бажанням може взяти участь. За простих 30 секунд ви станете супергероєм для своєї дитини і подаруєте їй незабутні враження.

Для дітей передбачили зони активного відпочинку: батути, майстерки, розваги, велетенські мильні бульбашки, морозиво.

На сцені:

• RULADA – популярна співачка, автор, композитор, зоряний педагог по вокалу, засновник унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.

• Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіту «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року»

• Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві

• Подружні конкурси, ігри

• Подарунки для переможців від спонсорів


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.