Переваги володіння нерухомістю в Дубаї*

Переваги володіння нерухомістю в Дубаї*
Як показують урядові записи ОАЕ, в першій половині 2017 року в Дубаї нерухомість придбали інвестори зі 142 країн. Таке придбання вигідне і для тих людей, які планують проживати у місті постійно, і для тих, які приїжджають сюди лише на деякий час. Більш детальну інформацію ви можете отримати на сайті https://dandubai.ru/property-for-sale/. Тож чому вам варто розглянути можливість такого інвестування вже сьогодні?

Низькі ціни

Звичайно, нерухомість в ОАЕ важко назвати дешевою. Але ось факти. Розкішні вілли в Дубаї можна придбати за ціною близько 25 000 дирхамів ($6 800) за кв.м. У Лондоні житло аналогічного рівня обійдеться вам уже приблизно в 350 000 дирхамів ($95 282). Ціни на сегмент ультра-лакшері в Дубаї не досягають рівня Лондона, Нью-Йорка чи Парижа.

Консалтингова компанія Knight Frank підрахувала, що за 3,7 млн дирхамів ($1 млн) можна придбати 145 кв.м. нерухомості рівня лакшері в Дубаї. А в Мумбаях (Індія) за ті ж гроші вдасться купити лише 96 кв.м. аналогічного житла.

Багато варіантів


Зниження цін на фоні зростаючої жорсткої конкуренції дало потенційним покупцям багато вигідних варіантів. Девелопери можуть запропонувати клієнтам інноваційні плани внесення платежів, нестандартні архітектурні рішення, різноманітні бонуси. Наприклад, деякі компанії на додачу до придбаної квартири дарують клієнтові автомобіль.

Стабільна дохідність

Нерухомість в Дубаї (як і в Абу-Дабі) невпинно дорожчає. Зростають і ціни на оренду житла. Завдяки оренді можна отримати дохід в розмірі 7-9% від вартості нерухомості. Такі дані були отримані в результаті дослідження, проведеного у 2017 році компанією Cityscape Global. Це робить її придбання вигідною інвестицією.

Приріст капіталу

Однією з найбільш привабливих причин для купівлі нерухомості в Дубаї є приріст капіталу. Це було підтверджено звітом компанії Knight Frank, опублікованим у жовтні 2017 року. У цьому документі порівнювалися ціни на нерухомість у 2010-2014 роках в різних країнах. У Дубаї нерухомість на первинному ринку подорожчала на 59% за 5 років. За цим показником місто обігнало Лондон (52%), Гонконг (31%), Париж (18%) і Сідней (2%).

Невеликі податки


Компанії Knight Frank й E&Y підрахували, що Дубай має один з найнижчих у світі податків на нерухомість. У глобальному звіті за 2015 рік було вказано, що з 2010 по 2015 роки середній розмір податку на нерухомість у Дубаї складав 3,6% від вартості житла. Найвищий показник було зафіксовано у Сан-Паулу – 31,5%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.