Януковича просять наслати перевірку у волинські ліси

Януковича просять наслати перевірку у волинські ліси
Представники Волинського осередку Товариства охорони природи готують звернення до Президента України з вимогою негайно провести перевірку у волинських лісах: до ревізії просять залучити Генеральну прокуратуру України та Державну екологічну інспекцію.

Таке рішення прийняли 14 лютого на засіданні президії Волинської організації «Українського товариства охорони природи», повідомив телеканал «Аверс».

Охоронці довкілля сподіваються: можливо, хоч столичні контролюючі ограни зможуть вплинути на недотримання в області природоохоронного законодавства та ігнорування указів Президента.

«Однією з підстав наших сьогоднішніх зборів є те, що, порахувавши зубрів, ми переконалися, що їх є така жалюгідна, маленька кількість. Пройшов уже місяць – жодної реакції ні від контролюючих природоохоронних органів, ні від органів влади Волині ми не побачили. Хоча ми вважаємо, що це не просто проблема, це катастрофа», – каже активіст УкрТОПу, депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

«Нас турбує те, що волинські лісівники на чолі з паном Колісником (Богдан Колісник – начальник обласного управління лісового і мисливського господарства, – ред.) сьогодні перешкоджають, чинять спротив створенню Ківерцівського національного природного парку, продовжується рубка дерев в Цуманській пущі», – пояснив Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вже той Григоренко дістав. Немає що робити? Займайся проблемами міста, обранець блін народний.
Відповісти
Григоренко - останній відморозок. Більш нічого сказати не можна. Де цей виродок, там інтриги, фікції, брехня, непрофесіоналізм, популізм, самореклама, аморальність. Подонок. Думає, що ступаючи по трупах, зробить собі карєру.
Відповісти
Немає кому зламати руки й ноги, щоб в колясці возили. Ніхто рук не хоче марати.





















































































































































































































Відповісти
Іуди ви продажні.Григоренко думае як ваші діти мають жити на Волині, Комусь за 30 срібників доручили оцю дур писати.Колісникові діти вже мають хати за границею.Йому треба долари а не ваші зубри і Цуманські дуби.
Відповісти
Григоренко переживае за те щоб ваші діти могли тут жити а ви за 30 срібників пишете на нього цю дур "Генерал" і його діти вже мають житло за кордоном. а ви живіть в пустині на болоті.
Відповісти
Лiсoвик-СобiРукi Поламай тупий олень.
Відповісти
В нас на Волині є зубри?
Відповісти
Гей,ви,писаки!Все вірно він каже.Колісник - ще той дядя...
Відповісти
Григоренко молодець,так тримати!!!!
Відповісти
А де ініші 6 коментарів? Григоренка комар-ОВ вкуси в за дупу, то й і чешеться. а може не тільки туди. Цигани ніколи ділом не займалися. Ми просимо головного лікаря психушки надіслати бригаду для перевірки Григоренка й комар-ОВа. До ревізії просимо долучитись комахознавцівлуцьких депутатів, аби з’ясувати, який толк від Григоренка і скільки він обходиться бюджету міста.
Відповісти
А хто Колісника посадить за грабіж лісів, невиконані обіцянки, пачками звільнених людей??? Коли він буде відповідати перед народом??? Бо перед Богом він відповість!!! Григоренко постійно відстоює зубрів у Звірівському лісництві. Якщо на Всеукраїнському рівні прийнято наказ про створенння "Цуманської пущі", тоді чому Колісник і Клімчук блокують всіма можливими способами його створення. Бо ще не всі дуби вивезли та нагребли бабла з Цуманських лісів.
Відповісти