У «Батьківщині» пояснили, чому їх нардепи агітують за Лазорка

У Всеукраїнському об’єднанні «Батьківщина» заявляють, що народні депутати від цієї політичної сили Степан Кубів та Василь Пазиняк, агітуючи за Олександра Лазорка, озвучують свою особисту позицію, а не позицію партії ВО «Батьківщина»

Про це йдеться у заяві ВО «Батьківщина», поширеній 15 лютого прес-службою Волинської обласної партійної організації.

У заяві йдеться:

«На деяких сайтах та в засобах масової інформації Волинської області опубліковано звернення Народних депутатів України, членів фракції «Батьківщина» Степана Івановича Кубіва та Василя Степановича Пазиняка на підтримку кандидата до Волинської обласної ради від партії «УДАР» –Олександра Лазорка. Дані заяви не відповідають позиції партії ВО «Батьківщина» щодо узгодження єдиних кандидатів по виборах в тому числі і до Волинської обласної ради між опозиційними силами і є вираженням їх особистої позиції.

Волинська обласна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» підтримує єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах до Волинської обласної ради по виборчому округу № 37, представника партії ВО «Свобода» – Святослава Юрійовича Боруцького».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чого мені смішно від такої безсоромної брехні?
Відповісти
Волинська "батьківщина" куча смердючого гавна,заслані шавки,які бігають на циочках перед "ригами", Палицею і Климчуком. Позорище і гниле зборище блазнів!
Відповісти
jEEPa радий,хоч одина є розумна людина,яка правильно висловила свої думки.
Відповісти
Хто голосує за Лазорко, той голосує за відставку Романюка! Проголосуй за Боруцького - врятуй Романюка на посаді мера міста!
Відповісти
ну рятувати Романюка Свободі також не варто... та і нема за що. але перехід міста під контроль пацанів-олігархів напевно ще небезпечніше.
Відповісти
тому що проститутки хай ідуть на рівенську и сосуть
Відповісти
всіх на кукан
Відповісти
Останні новини
У «Батьківщині» пояснили, чому їх нардепи агітують за Лазорка
15 лютий, 2013, 17:25