Родина загиблого шукає свідків аварії поблизу Гаразджі

Родина загиблого шукає свідків аварії поблизу Гаразджі
Донька водія ««ЛуАЗу»», який загинув внаслідок ДТП біля села Струмівка, шукає свідків події. На її переконання, водій атомобіля Audi, який є винуватцем смертельної аварії, намагається уникнути покарання.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 4 травня. На трасі у селі Струмівка поблизу села Гаразджа Луцького району зіткнулися Audi та ЛуАЗ. Внаслідок аварії водій «ЛуАЗу» помер у лікарні, 58-річну пасажирку транспортного засобу госпіталізували у відділення реанімації.

Як повідомляє донька загиблого Володимира Васюхника Лілія Хоросанова, постраждала пасажирка у надзвичайно тяжкому стані наразі перебуває у реанімації в лікарні Луцька. У неї струс головного мозку, побита голови та понівечене обличчя, переламані ключиця та ребра, пробита легеня, відкриті переломи обох кінцівок та рвані рани і забої всього тіла. Стан потерпілої викликає дуже серйозні занепокоєння у лікарів і рідних, тож вона потребує постійного висококваліфікованого догляду, дорогих медичних препаратів та матеріальної допомоги. Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку №: 5168 7573 3222 0542.

Своєю чергою, пасажири Audi відбулися легкими тілесними ушкодженнями та від госпіталізації відмовилися.

Лілія Хоросанова стверджує, що водій автомобіля Audi 20-ти річний чоловік рухався зі значним перевищенням швидкості в населеному пункті, де максимально допустима швидкість становить 60 км/год.



«Водій пролетів чотири пристрої примусового зниження швидкості та два пішохідних переходи в сторону Рівного і не намагався гальмувати, наближаючись до небезпечного перехрестя або повороту, де повинен зменшити швидкість до безпечної 60 км/год та бути уважним. У результаті чого наступили трагічні наслідки: смерть водія ЛуАЗу та надзвичайно тяжкий стан пасажирки. Якби він рухався зі швидкістю 60 км/год, таких наслідків не повинно було б бути», - пише донька загиблого.



За її словами, поліція вважає, що водій «Волинянки» не увімкнув покажчик повороту, що і стало причиною ДТП. Натомість жінка зауважує, що правоохоронці чомусь не взяли до уваги свідчення водія вантажівки.

Жінка додає: «Звертаємо увагу на те, що доки слідчі дії не завершено, ніхто не вправі звинувачувати когось із сторін та не має права розповсюджувати неправдиву інформацію в ході розслідування кримінальної справи. Натомість усіх небайдужих свідків цієї ДТП просимо відгукнутися та надати свої відомості, а при можливості відео, адже є підозри, що водій Audi намагається уникнути будь-якої відповідальності!!!».

Свідків смертельної аварії просять звертатися за телефонами: 0957306966 Лілія Володимирівна та 0959267083 Юлія Володимирівна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так водій ауді не винен. Як би не виїжав то був би живий і машини цілі.
Відповісти
Якби включив поворот всі залишились живі ..дивлюсь на фото ,і думаю бог спас тих хлопців !!
Відповісти
В ПДР від 2018 року в ст. 16.11 вказано: На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху. Водій ЛуАЗ повинен був переконатися при виїзді на головну дорогу про відсутність транспорту, а так як зіткнення сталося на крайній лівій полосі, то це вказує про невиконання вищевказаного ПДР , а тим більше, що в крайній правій полосі рухався вантажний автомобіль (TIR) і водій AUDI, неміг бачити маневр водія ЛуАЗ, який виїхав прямо на його полосу де відбулося зіткнення. І дякуючи реакції водія AUDI, який встиг зреагувати і взяти ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення. І тоді про наслідки годі і гадати. Небуло б виїзду автомобіля ЛуАЗ, невідбулося б даного зіткнення. В даній дорожньо- транспортній пригоді вбачається причинно - наслідковий зв'язок. А тому непотрібно писати, що хтось хоче уникнути відповідальності. Для цього проводиться досудове розслідування.
Відповісти