«Тіпало від переляку, бо могла бути біда», – лучанка про поведінку водія маршрутки №3

«Тіпало від переляку, бо могла бути біда», – лучанка про поведінку водія маршрутки №3
Лучанка Ніна Сергійчук обурена поведінкою водія міської маршрутки №3.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Ніни Сергійчук, 25 травня приблизно о 12.00 вона з двома малими дітьми, одна з яких – у візочку, їхала до дачного масиву «Діброва» маршруткою №3.

«Водій просто нестерпний, постійно поспішає, закриває двері, коли люди тільки зайшли в маршрутку, на задні двері не дивиться, взагалі не уважний. Я особисто не перший раз їду з дитячим візком, і постійно не дочекається, поки я вийду з малими на зупинці і вже швидко закриває двері. Неодноразово сварюся з водіями, бо на маршруті №3 водії часто грубіянять. Типу "Чому ви так помалу? Швидше, у мене графік! Якщо щось не подобається, то не лізь з каляскою!», - розповідає жінка.

За її словами, ставлення до пасажирів у маршрутці №3 жахливе. Але своєрідним піком людського обурення стала ситуація у маршрутці 25 травня. Між пасажирами та водієм виникла сварка.

Ніна Сергійчук розповіла, що звуковий сигнал про зупинку на задніх дверях – не справний, тому водій не знав, що треба зупинитися і пропустив зупинку біля заправки.

«Одна жінка ввічливо попросила зупинитися, але водій налетів типу "Повідомляйте завчасно про зупинку". А на самій зупинці «Діброва» бачив прекрасно, що люди виходять на задніх дверях, один чоловік мені допомагав з каляскою, а водій уже рушив, коли мій другий син ще на сходах виходив. Тобто дитина могла впасти і потрапити під колеса. Це жахливо! Я теж почала вже сваритися, бо не можливо тримати в собі», - розповіла жінка.

Вона додала, що не зробила фото з номерним знаком маршрутки. «Не зробила, бо мене дуже тіпало від переляку, бо могла бути біда», - висловилася Ніна Сергійчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зато проїзд 5 грн. Дітям мав залишитися гривня а зробили дві.
Підвищився проїзд зразу стали водії "ввічливими, маршрутки справними і чистими, їздити стали згідно графіка...."
Відповісти
Це друга спроба очернити водіїв маршруту №3, совпаденіє, не думаю.
Перша закінчилася тим, що брехуха прилюдно призналася в брехні.
Відповісти
водієм за маршрутом 9А також їздить один бармалей, який притворяється глухуюватим і сліпуватим.
Відповісти
Місцева влада ніяк не реагує на випадки, пов' язані з нахабним відношенням водіїв маршруток до пасажирів. Вартість проїзду підвищили, а стурбованість простих лучан стосовно культури водіїв їх не цікавить.
Відповісти
Як на мене то деякі мами ведуть себе некоректно і в маршрутці і на вулиці,вони думають якщо вони мають дитину то всі мають їм "кланятися",якби один водій сказав " чому ви так помалу виходите?"то я б ще зрозуміла, що водій нетерплячкий,а коли всі водії так говорять то можливо жінка справді повільна?і можливо їй слід думати не тільки про себе, а й про водія і справді швидше виходити?Просто набридло читати "водії такі погані,"водії такі погані,той те зробив той те зробив...." а ви хоч раз бачили, що водії писали в інтернеті і жалілися на пасажирів?я жодного разу не бачила, я впевнена це не через те, що пасажири такі хороші, а через те що водії мовчать.От часто в мене буває така ситуація,коли я сідаю біля Слона,то люди починають грубіянити водіям, що вони довго стоять на зупинці або ж вийшли купити собі води чи в туалет,навіть коли водій ввічливо відповідає і показує їм графік, вони всеодно продовжують обливати водія брудом, хіба люди не можуть зрозуміти, що водій немає обідньої перерви, і він немає часу навіть сходити в туалет,а коли в нього є пару вільних хвилин за графіком то чому він не може без дорікань їх використати! А скільки таких людей, які полюблять їздити "зайцем"!Водії ж не пишуть скарги на пасажирів.
Відповісти
Для колясок з дітьми є тролейбуси...Якщо не влаштовують тролейбуси,є таксі.....Люди добрі,дійсно надоїло бачити,як в забиті маршрутки пруться мами з калясками!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Тіпало від переляку, бо могла бути біда», – лучанка про поведінку водія маршрутки №3
25 травень, 2018, 14:28