Свято останнього дзвоника у школі № 23. ФОТО

Свято останнього дзвоника у школі № 23. ФОТО
Сьогодні у школах нашого міста пролунав останній дзвінок. Цей день назавжди запам’ятається і для 39 випускників, які прийшли на свою останню шкільну лінійку у загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №23.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся директор школи Віктор Мартинюк. Він побажав випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме той вищий навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави.

“Сподіваюся, що знання та вміння, отримані у стінах рідної школи, стануть для вас надійною опорою. А ми завжди будемо раді бачити вас, радіти вашим успіхам. Нехай кожен із вас знайде свою дорогу в житті, адже саме від молоді залежить, якою буде Україна завтра”.

Потому директор школи вручив нагороди обласного та міського управління освіти за кращі досягнення у науці та творчі здобутки 2017-2018 навчального року, а також родинам, які навесні 2018 року приймали у себе гостей із міста-побратима Волноваха.

Під час урочистостей згадали й про тих Героїв, які боронили і продовжують боронити нашу державу у зоні проведення АТО. Учасник заходу вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання. А ще на знак вдячності за підтримку, щирі слова та патріотичні малюнки, передані на фронт учнями, школа отримала із передової символічний подарунок від 14-ї ОМБР.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт у вітальному слові наголосив, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для учнів середнього шкільного віку воно символізує наближення канікул, але для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства.

Потому випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить повітряні кульки. Також вони виконали останній шкільний вальс, а про завершення навчального року для усіх присутніх сповістив останній дзвінок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.