Волинські лісівники нагородили школярів – переможців конкурсів. ФОТО

Волинські лісівники нагородили школярів – переможців конкурсів. ФОТО
Лісівники Волині традиційно привітали на святі останнього дзвінка, своїх переможців-школярів, який цього року відгомонів учора, 25 травня.

Перш за все, голова Волинської обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс привітав переможців національного відбору Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи», - інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Троє учнів 10-А класу Луцької гімназії №18 – Вікторія Мліонік, Ілля Піменов та Богдан Суходольський – стали кращими серед команд України і вибороли почесне право представити Україну у фіналі змагань, що триватиме 19-21 вересня у Литві.

Радісну мить завершення навчального року прийшли розділити з учнями і вчителями й працівники ДП «Володимир-Волинське ЛМГ». Слова привітань та вдячності з вуст головного лісничого та лісничих лісництв мали змогу почути учні Березовичівського, Павлівського, Стенжаричівського, Губинського, Устилузького шкільних лісництв. Дякувати було за що, адже діти цьогоріч активно брали участь у 13-й Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Їхніми руками було висаджено десятки гектарів лісів, змайстровано сотні годівниць та шпаківень. Юнь активно брала участь у різного роду конкурсах, приурочених любові до лісу та його мешканців. На урочистій лінійці присвяченій останньому дзвіночку були нагороджені переможці конкурсів малюнка та твору на тему «Людина і ліс», конкурсу на кращий малюнок за темою «Охорона праці очима дітей» та конкурсу за темою «Новорічна ялинка власними руками». Діти отримали дипломи переможців та грошові премії. Окремі слова вдячності прозвучали й для керівників учнівських лісництв, які любов до лісу виховують у цих молодих серцях.

Лісівники також привітали дітей ЗОШ I-III ст. с. Боголюби (Луцький район) та ЗОШ I-III ст. с. Крижівка (Рожищенський район).

Шкільні лісництва беруть активну участь у Всеукраїнських акціях, масових заходах, конкурсах, які проводяться у лісовій галузі, займаючи при цьому призові місця.

Так, за проведений конкурс творів та малюнків на тему: «Людина і ліс» було відзначено наступних учнів:

Федчик Естер – уч. 7 класу ЗОШ I-III ступенів с. Боголюби – 1 місце;

Шевчук Олена – уч. 8 класу ЗОШ I-III ступенів с. Крижівка – 2 місце;

Примак Анастасія – уч. 8 класу ЗОШ I-III ступенів с. Крижівка – 2 місце;

Петрина Дарія – уч. 6 класу ЗОШ I-III ступенів с. Боголюби – 3 місце;

За проведений конкурс малюнків на тему: «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» було відзначено наступних учнів:

Вільчинську Єлизавету – уч. 8 класу ЗОШ I-III ступенів с. Боголюби – 1 місце;
Михальчук Каріну – уч. 9 класу ЗОШ I-III ступенів с. Боголюби – 2 місце;
Бурдюг Віталіну – уч. 6 класу ЗОШ I-III ступенів с. Боголюби – 3 місце.
Переможцям були вручені грошові винагороди.

У ДП «СЛАП «Локачіагроліс» також визначили найкращі малюнки і твори про ліс.

У конкурсі на кращий дитячий малюнок переможцями визнано:

I місце – Гальчун Владислав, учень 2-А класу та Бойко Анна, учениця 3-Б класу.

II місце – Волошин Богдан, учень 2-А класу та Самчук Влада, учениця 3-Б класу.

III місце – Грицев Макар, учень 2-А класу та Мороз Артур, учень 4-А класу.



У конкурсі на кращий твір переможцями визнано:

I місце – Черняк Максим, учень 5-Б класу та Лещук Дарія, учениця 5-Б класу.

II місце – Ривачук Анна, учениця 5-Б класу та Бернадська Інна, учениця 5-Б класу.

III місце – Ящук Віталій, учень 4-А класу та Корчевна Дарина, учениця 5-Б класу.

На конкурс на кращий малюнок за темою «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» надійшло 9 малюнків.

Переможцями стали:

I місце – Скібіцька Юлія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія» та Михальчук Мар’яна, учениця Старозагорівської ЗОШ I- III ст.

II місце – Хилюк Христина, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія», та Михальчук Діана, учениця Старозагорівської ЗОШ I- III ст .

III місце – Петренко Софія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія» та Хом’як Анастасія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія».

За активну участь у конкурсах школярі були достойно нагороджені. Головний лісничий Савчук В.А. та інженер л/к Юшко вручили переможцям конкурсів цінні подарунки та грамоти, а всім іншим учасникам – заохочувальні подарунки.

Найкращі роботи були представлені на розгляд журі обласного рівня.

Підсумки конкурсів дитячих малюнків та творів на тему «Людина і ліс» та «Охорона праці та безпека виконання робіт в лісовій галузі очима дітей» на етапі державних лісових господарств підвели у ДП «Старовижівське ЛГ».

Нагородження переможців випало на свято Останнього дзвінка у школах, де представники підприємства урочисто привітали учнів та вручили грошові призи.

Серед районних шкіл найбільш активними виявились ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Смідин» та ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Кримне», в яких було нагороджено четверо та троє школярів відповідно. Особисто переможців привітали лісничий Сьомаківського лісництва – Семенюк Г.А. та лісничий Любохинівського лісництва – Крикота І.Г., які водночас є відповідальними від підприємства за роботу шкільних лісництв.

Також по одному призеру було визначено в ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Дубечно» та ОНЗ «ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Глухи», яких привітав та вручив призи лісничий Дубечненського лісництва – Бондар М.П.


Учора, 25 травня, нагороди дітям вручили і працівники ДП «Маневицьке ЛГ».

Вручення відбулось у Маневицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, НВК Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ЗОШ І-ІІ ступенів с. Галузія, ЗОШ І-ІІ ступенів с. Лишнівка.

Перше місце за кращий малюнок на тему «Людина та ліс» отримала Радіон Соломія, учениця 2-В класу Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Друге місце отримав Бондарчук Максим, учень 4-А класу Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Третє місце отримав Доценко Ілля, учень 1-Б класу НВК Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Перше місце за кращий твір на тему «Людина та ліс» отримала Годованюк Людмила, учениця 7 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с. Галузія. Друге місце отримала Власюк Ольга, учениця 7-Б класу Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Третє місце отримав Каращук Орест, учень 8 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с. Лишнівка.

Перше місце за кращий малюнок на тему «Охорона праці очима дітей» отримав Забуль Максим, учень 4-В класу Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Друге місце отримала Купріянчик Юлія, учениця 10-А класу НВК Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Третє місце отримала Доля Мирослава, учениця 5-А класу НВК Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Адміністрація та профком подякували діткам за участь у конкурсі та побажали успіхів, здоров’я, щастя, гарних літніх канікул та здійснення усіх заповітних бажань.

У ДП «Турійське ЛГ» також привітали своїх вихованців. Лісничий Турійського л-ва Василь Омелянчук та л-чий Ружинського л-ва Шубка Ю. Є. нагороджували грамотами та преміями переможців конкурсів «Людина і ліс» та «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей».

На свято останнього дзвоника в Ратнівському районі завітали працівники ДП «СЛАП «Ратнеагроліс» з приємною місією – нагородити призерів лісівничих конкурсів. Переможці отримали грамоти та грошові премії.

Саме цього дня, 25 травня, працівники ДП «Шацьке УДЛГ» також завітали на урочисті лінійки до школярів, щоб привітати їх із цим святом, а також оголосити результати проведення конкурсів та вручити грамоти і грошові призи переможцям.

Цьогоріч переможцями конкурсу малюнків «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» були: Кузько Діана (І місце), Бондар Аліна (ІІ місце), Петрук Вікторія (ІІІ місце).

Переможцями конкурсу малюнків за темою «Людина і ліс» стали Брега Тарас (І місце), Поліщук Ірина та Штандер Вікторія (ІІ місце), Дмитро Форсюк та Глушкова Вікторія (ІІІ місце).

Переможцями конкурсу творів за темою «Людина і ліс» стали Штандер Олена (І місце), Бондар Діана(ІІ місце), Лончук Павло(ІІІ місце).

25 травня на урочистих лінійках шкіл Любешівського району Почесними Грамотами та грошовою винагородою переможців конкурсів було нагороджено працівниками ДП СЛАП «Любешівагроліс». Призові місця здобули учні Люб’язівської ЗОШ І-ІІІ ст. Кух Мар’яна та Кух Ілля а також ученицю В’язівенської ЗОШ І-ІІ ст. Гречко Юлія. Щодо конкурсу дитячого малюнку на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей», тут призові місця здобули учні Березичівської ЗОШ І-ІІІ Пасевич Софія та Буток Юлія, і В’язівненської ЗОШ І-ІІ ст. Зімич Людмила.

З приємними візитами на учнівські лінійки завітали представники Любомльського держлісгоспу.

Напередодні закінчився щорічний традиційний конкурс творів та малюнків на тему «Людина і ліс». Учні району активно взяли у ньому участь. Понад 60 малюнків та 15 творів подали на розгляд журі. У них – яскраві барви пейзажів природи, розповіді про садіння та користь людині від лісу і лісу від людини. Не менш цікавим є конкурс малюнків «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей», у якому діти зображують своє розуміння про безпеку праці.

Отож у ДП «Любомльський лісгосп» переможців визначено. У конкурсі «Людина і ліс» в номінації «Кращий малюнок» І місце посіла Анастасія Мохнюк, учениця 4 класу Любомльської ЗОШ №2 за малюнок «В гармонії з природою», ІІ місце – Лілія Котович, учениця 2 класу Любомльської районної гімназії, вихованка «Студії образотворчого мистецтва» Любомльського будинку школяра за малюнок «З любов’ю до лісу», ІІІ місце розділили Софія Пухова, учениця 2 класу Зачернецької ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Наодинці з лісом», Христина Коляда – учениця 1 класу Головненської ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Подарунок для мешканців лісу», Станіслав Загура – учень 4 класу Куснищанської ЗОШ І-ІІІ ст. за малюнок «Несподівана зустріч у лісі».

У номінації «Кращий твір» – І місце зайняла Лілія Скопюк, учениця 8 класу Головнеської ЗОШ І-ІІІ ст. за твір «Коріння мого роду черпає сили із землі-матінки», ІІ місце – Ольга Мариньоха, учениця 7 класу Бірківської ЗОШ І-ІІ ст. за твір-поезію «Людина і ліс», ІІІ місце – Юлія Зінчук, учениця 7 класу Куснищанської ЗОШ І-ІІІ ст. за твір-поезію «Важка ноша».

У конкурсі «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» за малюнки нагороди здобули: Данило Шлапа та Вікторія Крупа – І місце, Катерина Романюк та Вікторія Ципящук – ІІ місце, Олег Купира – ІІІ місце.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські лісівники нагородили школярів – переможців конкурсів. ФОТО
26 травень, 2018, 19:12