Пісні, народжені під кулями: репер-доброволець з Волині вперше виступить на сцені

Пісні, народжені під кулями: репер-доброволець з Волині вперше виступить на сцені
Доброволець на псевдо «Абдула» Микола Габдулхаков (Svojak) з села Вітоніжа Рожищенського району вперше виступить на сцені зі своїми реп-піснями під час святкування Дня міста Рожище.

Про це з посиланням на прес-службу Рожищенської міської ради повідомляє видання "Район.Рожище".

Нагадаємо, Габдулхаков на фронт пішов добровільно. У вільний від служби час чоловік почав писати патріотичні вірші і читати реп. На його YuoTube каналі вже тисячі підписників та море шанувальників. А в неділю, 27 травня, він вперше виступить на Рожищенській сцені та подарує своїм слухачам нові пісні!

«Він з тих, що тримають мирне небо над нами. Він той, хто з моменту першої загрози, за покликом серця та велінням душі, боронив рідну землю в складі Добровольчої української армії. Він стриманий та справедливий, хоробрий та чесний, вірний своєму слову та рідному народу. Про таких кажуть - народжуються раз на тисячу років. Він – Коля Габдулхаков, - йдеться у повідомленні прес-служби міськради».

«Його пісні народжені на передовій та перевірені війною, в них біль та правда… жорстка, неприкрашена… Про це мало говорити, це треба чути! І лише у вас, дорогі рожищани та гості міста, є гарна нагода вперше побачити та почути цього чудового реп-виконавця під час святкування Дня міста Рожище, 27 травня! Ви не можете це пропустити!».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пісні, народжені під кулями: репер-доброволець з Волині вперше виступить на сцені
27 травень, 2018, 10:44