Побачив посвідчення – і дав газу, – луцький депутат про водія маршрутки №11

Побачив посвідчення – і дав газу, – луцький депутат про водія маршрутки №11
Луцький депутат Микола Романюк обурився поведінкою водія маршрутки №11, який, побачивши пільговика, рванув із зупинки, не відкриваючи двері.

Про це депутат написав у Facebook.

Сьогодні в св'ятковий день став свідком повної нелюдяності та зневаги водія маршрутного таксі 11 державний номерАС 4023 АМ, який? зупиняючись на зупинці? побачив в руках посвідчення у пасажира...нажав газу і рванув із місця не відкриваючи двері", - йдеться у дописі.

"Таке враження, що цей ненажерливий 5-ти гривневий горе-водій здійснює перевезення пасажирів на своїй спині, а не транспорті перевізника маршруту", - додав Микола Романюк.

За його словами, неприємно, що у Луцьку живуть і працюють такі люди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки не буде монетизаціі пільг ,такі випадки будуть постійні і пора ввести квитки на всі маршрути ,як міжгородні ,так і маршруток ,бо бачив таку ситуаці. в Володимир Волинську ,водій відправляє людей на зупинку ,потім виізджаючи забирає безквиткових до Луцька ,за одну поіздку 700 гривень у кишені .Контролю нуль ,а начальник автостанціі плачеться ,що нема коштів ,думаю ,що і його не обминають взятками .
Відповісти
поки не навчимо таких водятлів вихованості та культури то таке і буде траплятися. Хамло мусить понести покарання за такий вчинок.
Відповісти
Вчора андон, ні, АНДОНИЩЕ на 103 маршрутці, який їхав з людьми, але НЕ повний, сидячі місця були, тупо проігнорував зупинку біля Північного ринку. Певно, скотина, "до Променя" їхав... Те, що мені якраз потрібно було на Набережну - йому, даруйте, по... Час на КОЖНІЙ зупинці класти акуратну купку бруківки - щоб або зупинялися, або вікна міняли.
Відповісти
Найцікавіше, що бєспредєл маршрутників почався з безконтрольності, а вона почалась із захоплення влади укропцями.
Як можуть дбати за місто і лучан бездарні популісти, в яких одна мета - піляти бюджет і красти землю?
При Романюку такого не було.
Відповісти
От тепер дай своїм колегам депутатам в морду за те що в нас такі перевізники і їх шофера
Відповісти
Ну і де обіцяна культура водіїв після підняття вартості проїзду????? Лишається з тими маршрутчиками поступати як з автоандонами. Пару раз скло вставлять і шини поміняють, то тоді може дійде як треба їздити!
Відповісти
Микола наведи порядок на своїх автобусах а тоді берись за чужі. Займися робото поки Вишків тебе за 26 маршрут не розірвав.
Відповісти
Останні новини
Побачив посвідчення – і дав газу, – луцький депутат про водія маршрутки №11
27 травень, 2018, 19:01