Суд покарав лучанина, який вдарив сина кулаком в лице

Суд покарав лучанина, який вдарив сина кулаком в лице
Лучанин, який напідпитку вдарив кулаком свого малолітнього сина на зупинці на проспекті Перемоги, сплатить 25 тисяч гривень моральної коди та відбуде громадські роботи.

Про це йдеться йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 16 травня, - пишуть Волинські Новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, близько 18 години 7 жовтня 2017 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, поблизу зупинки громадського транспорту «Автошкола ТСОУ» на проспекті Перемоги кулаком правої руки вдарив у обличчя своєму малолітньому сину. Цим порушник заподіяв дитині тілесні ушкодження у виді синців в ділянці нижньої щелепи зліва та подряпини в лівій виличній ділянці. За ступенем тяжкості такі травми відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Також під час судового засідання стало відомо, що внаслідок отриманих травм, у малолітньої дитини порушився звичайний ритм життя. Хлопчик перестав відвідувати спортивну школу, виникли додаткові переживання, а тому прийшлось звертатись за допомогою до психолога. До того ж, побиття трапилося на очах у його малолітньої сестри.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. Окрім того, його вину підтвердили і свідки.

Відтак, суд визнав його винним та призначив 150 годин громадських робіт. Також суд задовольнив цивільний позов та зобов’язав обвинуваченого відшкодувати моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд покарав лучанина, який вдарив сина кулаком в лице
28 травень, 2018, 02:43