Квартиру лучан-боржників продають у 2,5 рази дорожче

Квартиру лучан-боржників продають у 2,5 рази дорожче
Квартиру, яку відібрали у луцької родини Швайгерів через борги, продають у 2,5 рази дорожче, ніж за неї отримали на аукціоні.

Про це на своїй сторінці у Facebook 29 травня написав адвокат Олег Огородник, який представляє у суді інтереси сім’ї.

"Пам'ятаєте родину Швейгерів у якої за майже 25-тисячної заборгованості за комуналку забрали квартиру? Вірніше цю квартиру продали із аукціону за 14 тисяч доларів США. Станом на сьогодні ця квартира продається за 34 000 тис. дол. США. По суті це чудовий бізнес, але шкода що він робиться на "зруйнованих гніздах" людей", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, скандальна історія з відчуженням майна через борги за «комуналку» розпочалась навесні 2016 року. Власники квартири на вулиці Коновальця в Луцьку заборгували майже 50 тисяч гривень.

Комунальники звернулися до суду. Феміда ухвалила рішення стягнути заборгованість через виконавчу службу. У результаті квартира пішла з молотка через електронні торги.

Олександр Швейгер в суді оскаржував продаж квартири.

Відповідачами по цій справі виступаюють перший відділ державної виконавчої служби Луцька та новий власник помешкання, який нині намагається житло продати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно. Ринкові відносини. Щось і заробити треба.
Відповісти
гниди гниди!!! пора їх мачити
Відповісти
А може люди зробили спер сучасний ремонт, вклали багато грошей і тепер продають?! Це вже особиста справа нових власників за скільки їм продавати СВОЄ майно.
Треба платити за комунальні послуги, щоб потім не продавали майно через аукціони.
Відповісти
Підтримую Лучанку! Найлегше з себе корчити бідного і нещасного. Молодий хлопець, потрібно було працювати і оплачувати комунальні послуги. А тепер ще адвокати витягнуть з нього всі гроші від проданого! Вони на таких дурнях і заробляють.....
Відповісти
Підтримую Лучанку!Найлегший спосіб-це корчити з себе бідного і нещасного!Мені його абсолютно не шкода!Потрібно було працювати,і оплачувати комунальні послуги!А тепер й ті гроші,що взяв за квартиру віддасть адвокатам,так як лише на таких безтолкових громадянах вони наживаються!
Відповісти
Останні новини
Квартиру лучан-боржників продають у 2,5 рази дорожче
29 травень, 2018, 14:03