Повідомили, як в уряді готові вирішити проблему «євроблях»

Повідомили, як в уряді готові вирішити проблему «євроблях»
Кабінет міністрів готовий вирішити проблему автомобілів на "єврономерах" за один місяць в разі, якщо повноваження по вирішенню цієї проблеми будуть передані парламентом уряду.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду, - пише Економічна правда.

"Зараз весь парламент думає, як вирішити цю проблему, адже "єврономери" використовують, в тому числі, люди безвідповідальні, і - не всі, але в тому числі - порушують правила дорожнього руху", - заявив прем'єр.

"Уряд не може врегулювати це питання своїм рішенням, це повинен вирішити парламент. Але якщо парламент делегує це право уряду, то я обіцяю, що за один місяць ми його врегулюємо справедливим цивілізованим методом", - сказав Гройсман.

Прем'єр додав, що необхідно штрафувати порушників дорожнього руху.

"Але що стосується порушників, я повністю згоден, і це стосується не тільки "єврономерів", але всіх, хто порушує правила дорожнього руху - а це завжди питання безпеки - і ми зараз тому проводимо спеціальні заходи, щоб на дорогах було безпечніше і в містах, і між містами", - підкреслив Гройсман.

Нагадаємо, народні депутати запропонували активістам вирішити проблему автомобілів з іноземною реєстрацією за прикладом Молдови.

Раніше голова податкового комітету заявляла, що питання зниження мита і податків на ввезення автомобілів з-за кордону повинно прийматися з урахуванням економічного обґрунтування.

Крім того, Южаніна вважає, що автомобілі на єврономерах порушують митні правила і безпеку.

Як відомо, намагаючись привернути до себе увагу, власники машин на єврономерах не раз проводили акції, спалюючи шини та перекриваючи дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо уряд дасть цим контрабандистам пільги, чим плюне платникам податків у обличчя, то не бачу сенсу платити податки, бо можна взяти перекрити дороги і палити шини, це очевидно дієвий спосіб, чи не так?
Відповісти
Давайте не платити ПДВ, просто перекриємо дороги , палимо шини і хай відміняють. Або хай відмінять посвідчення водія, палимо шини. Бо це ж МИ ТАК ХОЧЕМО І ВСІ ПОВИННІ НАС СЛУХАТИСЬ!!!!!!!! А завтра ми ще щось захочемо не законного і ви повинні нам це дозволити.
Відповісти
Посвідчення водія це документ який засвідчує про уміння володіти транспортним засобом. Він апріорі потрібний. А здирнецькі мита нам не потрібні. І цивілізованому світі люди не зробили таких здирнецьких тарифів. А в нас зробили. Це просто не справидливо. В результаті багато людей не взмозі купити собі доступне, зручне і безпечне авто. Ви ж швидше всього і свій час купили авто яке зараз при справедливих тарифах розмитнення можна буде купити в 2-3 рази дешевше. От Вам і завидно. А зависть гнила риса....
Відповісти