«Динамо» вже грає м’ячем Євро-2012

«Динамо» вже грає м’ячем Євро-2012
Київське «Динамо», яке днями вирушило на перший збір до Іспанії, почало тренування зі спеціальним м'ячем Tango-2012.

Про це у вівторок, 17 січня, повідомляє прес-служба київського клубу, - пише «Кореспондент».

Саме цей м'яч, створений компанією Аdidas спеціально для Євро-2012 в Україні та Польщі, буде офіційним для «Динамо» в домашніх матчах цього року.

Динамівці випробували свій новий робочий інструмент на першому тренуванні збору в Іспанії. Як повідомляє прес-служба клубу, гравці з цікавістю жонглювали м'ячами, обмінювалися думками. В цілому, загальний вердикт був позитивним.

«Насправді, одне тренування цими м'ячами ми провели ще в минулому році. На мій погляд, вони жорсткіші, ніж попередні моделі. Будемо до них звикати, використовувати на тренуваннях і в домашніх матчах», - розповів наставник Динамо Юрій Сьомін.

Нагадаємо, Tango 12 був представлений під час жеребкування фінальної частини Євро-2012, що пройшла в Києві 2 грудня. Орнаменти на м’ячі Tango-2012 розроблено з урахуванням національних традицій країн, що приймають континентальну першість. Своєрідні орнаменти символізують єдність, суперництво і пристрасть. Важить м'яч, поверхня якого складається з 32 термосклеєних панелей, 432 грама.


Нове творіння компанії Аdidas для Чемпіонату Європи в Україні та Польщі стало шостою моделлю в цьому ряді. Перший Tango з'явився на Чемпіонаті світу 1978 року в Аргентині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.