Розвінчуємо міфи про ліпосакцію*

Розвінчуємо міфи про ліпосакцію*
Ліпосакція – одна з найпопулярніших косметичних процедур в усьому світі. Вона дозволяє завдяки хірургічному втручанню позбавитися зайвого жиру зі спини, живота, сідниць та інших ділянок тіла. Детальніше про цю процедуру, її особливості та користь читайте тут - anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/ultrazvukovayz-liposaktsiya/. Ми ж постараємося виправити основні помилки, що стосуються ліпосакції.

Ліпосакція: правда і вигадка

10 найпоширеніших міфів:

- Це інструмент для схуднення. Пластичні хірурги підкреслюють, що ліпосакція не є рішенням для втрати зайвої ваги. Більшість пацієнтів втрачають близько 2-3 кг ваги. Найкращим кандидатом на ліпосакцію є людина з досить стабільною вагою і жировими відкладеннями, яких потрібно позбутися. Без збалансованого харчування та фізичної активності вага з часом знову збільшиться.
- Ліпосакція дозволяє позбутися целюліту. Хоча лікар видаляє жир, для боротьби з целюлітом варто застосовувати інші методи. Докладніше про це повинен розповісти лікар.
- Жир з’явиться знову, але в іншому місці. Немає ніяких наукових доказів цього припущення. Якщо ви матимете надлишкову вагу, жирові відкладення з’являться в тих ділянках тіла, які визначені генетично і гормонально. Але контури, отримані в результаті ліпосакції, будуть збережені.
- Процедура дуже важка. Звичайно, це хірургічне втручання. Але більшість пацієнтів можуть повернутися до праці й звичайного життя вже через тиждень після операції. Деякий час можуть зберігатися неприємні відчуття.
- Ви можете бути занадто старими для ліпосакції. Більшість лікарів погоджуються з тим, що при хорошому стані здоров'я і відсутності протипоказань вік не є обмежуючим фактором.
- Усім пацієнтам з ожирінням показана ліпосакція. Ідеальний потенційний пацієнт має цілком нормальну вагу (або трохи надлишкову). Процедура дозволяє не схуднути, а підтягнути контури тіла. Ожиріння, целюліт, нееластична шкіра, надмірна вага можуть лише погіршити результати процедури. Для таких пацієнтів потрібні стандартні методи зниження ваги.
- Ліпосакція – тільки для жінок. Насправді чоловіки також часто стають клієнтами пластичних хірургів. Ніяких особливих обмежень для них немає.
- Чим більше жиру видалено, тим краще. Як ви вже казали, ліпосакція призначена для надання вашому тілу більш правильної форми. Вона не є основним інструментом для видалення жиру. Насправді, чим більше жиру видаляють, тим більший ризик ускладнень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.