Луцька влада хоче зірвати концерт «Квартала 95» у «Промені», - директор РЦ

Луцька влада хоче зірвати концерт «Квартала 95» у «Промені», - директор РЦ
Незадовго до виступу у розважальному центрі «Промінь» студії «Квартал-95» невідомі встановили обмежувачі руху на спільній парковці РЦ та плавального басейну.

Через обмежувачі руху в'їзд на парковку зі сторони «Променя» став неможливий, а на сьогоднішній концерт всі квитки розкуплені і очікується, що в «Промінь» приїде чимала кількісь лучан, - пише Конкурент із посиланням на директора РЦ «Промінь» Дмитра Грелюка.

Директор РЦ пов'язує такі дії з політичним тиском через бізнес проукропівської влади міста на депутата Андрія Покровського, який є одним із співвласників «Променя».

Раніше влада прийняла незаконне рішення про припинення в односторонньому порядку договору між «Проміньпарксервіс» і школою плавання. Тоді депутат Андрій Покровський з трибуни сесії Луцькради відкрито заявив про політичний тиск на нього «укропівської» увлади шляхом впливу на його бізнес. Після цієї заяви методи розправи з неугодним депутатом шляхом тиску на нього через бізнес продовжились.



«Попри всі перешкоди, концерт студії «Квартал-95» у Луцьку відбудеться на високому рівні», - заявив директор «Променю».

Дмитро Грелюк також повідомив, що обмежувачі заїзду на парковку встановили поспіхом сьогодні зранку, що видно з камер спостереження. На відео з камер спостереження видно й присутнього під час монтажу обмежувачів заступника міського голови, депутата міськради Костянтина Петрочука. Журналісти намагалися отримати коментар Костянтина Петрочука, щоб він пояснив, для чого лучанам обмежили в'їзд на парковку, втім поки що це не вдалось.



Варто зауважити, що безслідно зникли й демонтовані ворота, які були придбані і встановлені за кошт «Проміньпарксервісу» і, відповідно, є власністю «Проміньпарксервісу». Про цю крадіжку вже повідомлено відповідною заявою у правоохоронні органи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Петрочук самий чесний, не забув як заробив на незаконному розмитненню автомобілів, кримінальна справа була, не забув як проліз в депутати від якої партії, а потім її продав за бабло, а коли його відзивають то кричить я самий чесний і мене незаконно позбавляють мандата
Відповісти
Та тут якась неувязочка виходить, бо проукропівська влада не може заважати "Кварталу", бо той все пише під диктовку Коломойського і є його рупором!
Відповісти
Бандитьський Луцьк
Відповісти
треба гнати з україни квартал сран0ю мітлою, оце й все. Згадайте пса Задорнова, вони такі самі
Відповісти
Приїхали невідомі, поставили обмежувачі - це як?
Приберіть їх і розпочніть пошук власника, зверніться в поліцію - це ж загублене майно!
З*явится власник ( з документами на майно) - віддасте, заодно і особу встановите, а не з*явиться - безхоз з усіма наслідками.
У вас є юристи в Промені?
Відповісти
це все нагадує один фільм, "Жмурки" називається, дуже весела комедія.
Відповісти
Нема в Луцьку влади, є бандюки і їх шістьорки, які владу захопили, є імпотенти в структурах, що мають запобігати таким випадкам.
Тому цей бєспрєдєл не закінчується.
Відповісти
Ворота шукайте в Петрочука
Відповісти
Останні новини
Луцька влада хоче зірвати концерт «Квартала 95» у «Промені», - директор РЦ
02 червень, 2018, 12:19
На ДПЗ знайшли труп
02 червень, 2018, 11:59