Через сморід у Луцьку написали петицію Порошенку

Через сморід у Луцьку написали петицію Порошенку
Сприяти запобіганню екологічної катастрофи у Луцьку та навколишніх населених пунктах просить у петиції Володимир Омельчук.

Петиція опублікована на сайті президента України, - повідомляє Волинь Online.

«Вже п’ять років екологічна ситуація у м. Луцьк та відповідно поряд розташованих населених пунктах є катастрофічною — цілодобовий нестерпний сморід чути і вдень, і вночі, неодноразово по р. Стир яка протікає через місто, спливала мертва риба. Керівництво міста, області, «Луцькводоканалу» та екологічної інспекції ігнорують та замовчують проблему, притому якщо три-чотири роки тому сморід відчувався лише влітку та в нічний час, то на сьогодні він став цілодобовим. Прошу посприяти запобіганню екологічної катастрофи у місті та районі, та притягнути до відповідальності посадових осіб що своїми діями та/або бездіяльністю призвели місто до такого стану», — йдеться у петиції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"смердючий заводик" - власність Гросі!
Відповісти
Потрыбно робити все щоб ковбасні прозоро показали на всю країну свої очисні споруди а потім притягнути до кримінальної відподільності хто яка сволота їм надала дозвіл на займання діяльністю. от вам і вирішення питання.
Відповісти
Смердять Луцькі очисні,а вночі і вранці нагріте повітря опускається і тому чути сморід,хто не вірить може з'іздити в Ліпляни і подивитися, вся Луцька каналізація без будь якоі очистки іде в Стир.
Відповісти
Останні новини
Через сморід у Луцьку написали петицію Порошенку
02 червень, 2018, 13:38