На Волині виявили російські вагони з вугіллям. ФОТО. ВІДЕО

На Волині виявили російські вагони з вугіллям. ФОТО. ВІДЕО
На залізничній станції у Ковелі виявили вагони, навантажені вугіллям, з маркуванням "РЖД" (компанія "Российские железные дороги").

Про це у Facebook написав активіст Радим Романюк.

Він опублікував фото та відео, які засвідчують наявність у Ковелі залізничних вагонів з маркуванням "РЖД".

"Патріотизм, совість, мораль!?? Чим керуються відповідальні посадовці, коли дозволяють перевезення територією України цього...і куди воно все їде!? Станція Ковель, 03 червня четвертого року війни(((", - написав Радим Романюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да всім нас*ати, сдихають в війнах прості люди, а діти депутатів відпочивають на мальдівах
Відповісти
скачіть, покричіть, а головне - глибоко дихайте...
Відповісти
Після 8-го Березня такі ж вагони стояли в Рожищах. Реакції - 0 ?
Відповісти
Російський газ по трубопроводу йде територією україни і ніхто з цього приводу не париться, бо отримуємо кошти за транзит. Так само мабуть і з залізницею. Якийсь придурок висмокче з пальця "сенсацію" а інші такі-самі підхоплюють
Відповісти
Знайшли чим дивувати, ви в будівельні мегамаркети зайдіть, там більша половина товару з країни агресора!!! Всім плювати, головне аби в себе було добре....
Відповісти
Ахмєтов крутить оборутки, а всім начхати! Наші шахти не розвивають, а возять на ахметівські ТЄЦ вугілля з рашки під цінником як з США, людей грабують і тиша... Дивіться і фоткайте далі - терпіли!!! Тьху!!!
Відповісти
В годину через Володимир Волинський проходить 3 єшолони російської контробанди що ідуть вздовж кордону доУжгорода. Ідуть ешолони контробандного волинського лісу до румунії. Погані внуки воїнів УПА пустіть один ешолон з російським цистернами під відкіс і побачите який буде розголос на увесь світ.
Відповісти
погані внуки воїнів УПА - бо бендери вирізали їхніх дідів повністю! Той, що Бульба, рвонув аж до Гемерики, залишивши на поталу красуню-білявку. Чешку, між іншим, яку звіряче закатували бенедери.
Відповісти
Бендери - це місто в Молдові, порт на річці Дністер, залізничний вузол. Фактично контролюється самопроголошеною державою Придністров'я.
Ви відрізнити бендери від бандерівців взагалі здатні?
Хоча, який сенс питати ватні мізки?
Відповісти
пустіть один ешолон з російським цистернами під відкіс ... агагахаха ой не можу )! хто таке пише він головою думає чи ні? Пустіть хоч один ешелон під відкіс, без різниці чий, російський чи ще якийсь, і ми ВТРАТИМО ще й залізничний транзит. Будуть тисячі нових безробітних. Ти про це подумав??!?
Відповісти